Δείτε πρώτοι εδώ το κουτί συσκευασίας του Xiaomi Mi Note 3! Έρχεται τον Σεπτέμβριο!

Μοίρασε την γνώση...

Χθες μάθαμε από ένα υπάλληλο της Xiaomi ότι ορισμένες πληροφορίες σχετικά με το Xiaomi Mi Note 3 θα δημοσιοποιηθούν σύντομα. Πριν από λίγο από μερίδα οπαδών της Xiaomi, κυκλοφόρησε με κάποιο τρόπο το κουτί συσκευασίας του Xiaomi Mi Note 3, ενώ ανέφεραν ότι θα έχουμε και άλλες ειδήσεις μέσα στην ημέρα σχετικά με το εν λόγο κινητό. Στην πραγματικότητα, τα τεκμήρια της προετοιμασίας του Xiaomi Mi Note 3 είναι διαθέσιμα εδώ και αρκετό καιρό, μερικά σας τα έχουμε πει και εμείς εδώ, απλώς έχουμε όλοι επικεντρωθεί κυρίως στο Xiaomi Mi MIX 2 και πολλοί δεν το έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα.

Χωρίς αμφιβολία, αυτό το νέο κινητό είναι στενά συνδεδεμένο με το Xiaomi Mi MIX 2. Η ανακοίνωση του κινητού αυτό τον Σεπτέμβριο, αναμένεται να τεντώσει αρκετούς μύες εκεί στην Apple, μιας και συμπίπτει με την αναμενόμενη ανακοίνωση του iPhone 8. Ξέρουμε ότι για επεξεργαστή θα έχει τον Snapdragon 835 με 6GB ή 8GB RAM, ενώ για μπαταρία θα έχει μία των 35000mAh, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε καταφέρει να μάθουμε κάτι άλλο για το εν λόγο κινητό. Το σίγουρο είναι ότι στις 11 Σεπτεμβρίου, είναι πολύ πιθανό να το δούμε να ξεκινά και την ίδια ημερομηνία.

Το σίγουρο είναι ότι σε λιγότερο από 2 εβδομάδες μας περιμένει μία εντυπωσιακή ανακοίνωση από την Xiaomi, με δύο φοβερές ναυαρχίδες να έρχονται! Σίγουρα έχουμε όλοι αγωνία, εσείς!?


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com