Δείτε πως θα κατεβάσετε μουσική νόμιμα και δωρεάν από το YouTube!

Μοίρασε την γνώση...

Σίγουρα όλοι πιστεύετε ότι το YouTube εξυπηρετεί μόνο για να βλέπουμε online video από τους αγαπημένους μας τραγουδιστές, ανάμεσα στο τόσα άλλα βιντεάκια που μπορείτε να βρείτε. Το ξέρετε όμως ότι μπορείτε να βρείτε και δωρεάν μουσική, αρκεί φυσικά να ξέρετε που να ψάξετε!?

Το YouTube Audio Library ή εάν θέλουμε να το πούμε στα ελληνικά, η βιβλιοθήκη ήχου του YouTube, πρωτοάρχισε σαν κανάλι από το 2013 με 1.000+ δωρεάν μουσικά κομμάτια. Αυτή την στιγμή στο κανάλι μπορείτε να βρείτε πάνω από 5000 μουσικά κομμάτια με ποιότητα στα 320 Kbps, όπως και διάφορα ηχητικά εφέ με άδεια χρήσης, ώστε να τα χρησιμοποιήσετε στα διάφορα βιντεάκια πχ που φτιάχνετε.


Για να μπορέσετε να δείτε το περιεχόμενο, θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα στον λογαριασμό σας στη Google. Ψάχνοντας τα τις λίστες, θα δει πολλά πολύ γνωστά κομμάτια. Αυτό βέβαια που εμένα μου αρέσει είναι τα “Ηχητικά Εφέ” ή το “Sound Effects” στ’ αγγλικά, που χρησιμοποιώ στις βίντεο παρουσιάσεις που φτιάχνω. Αντιστοίχως το ίδιο κάνουν και πάρα πολλοί άλλοι χρήστες, οπότε καταλαβαίνετε πόσο επιτυχημένο τμήμα είναι της υπηρεσίας. Μάλιστα εάν έχετε Adsense λογαριασμό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την μουσική για να βγάλετε χρήματα, με μοναδική προϋπόθεση να αναφέρετε τον καλλιτέχνη εάν δείτε το Creative Commons δίπλα σε κάποιο κομμάτι. Εάν φτιάχνετε βίντεο, θα καταλάβετε αμέσως πόσο χρήσιμα θα σας είναι τα εν λόγο κομμάτια.

Εάν θέλετε να επισκεφτείτε το εν λόγο μουσικό κανάλι στο YouTuBe, ακολουθήστε το εξής link: YouTube Audio Library


 


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com