Δείτε την ημερομηνία ανακοίνωσης πάνω στην κάρτα πρόσκλησης του Huawei Mate 10!

Μοίρασε την γνώση...

Χωρίς καμιά αμφιβολία, το Huawei Mate 10 αναμένεται να είναι ένα από τα πιο σημαντικά smartphone φέτος. Η αλήθεια πάντως είναι ότι μέχρι στιγμής έχουν υπάρξει πάρα πολλές διαρροές σχετικά με το κινητό, οπότε και με την ημερομηνία που είδαμε στην πρόσκληση, να το περιμένετε σύντομα.

Σύμφωνα με την κάρτα πρόσκλησης λοιπόν που είδαμε, δείχνει ότι θα κυκλοφορήσει στις 16 Οκτωβρίου στο Μόναχο της Γερμανίας.


Στην κάρτα πρόσκλησης δείχνει το κείμενο “Meet the device worth waiting for” (Συναντήστε τη συσκευή που αξίζει να περιμένετε) και ένα μεγάλο “10” στο πίσω μέρος, πράγμα που σημαίνει ότι το νέο τηλέφωνο θα είναι Huawei Mate 10. Υπόψιν ο CEO της Huawei, Li Xiaolong, μας έχει ήδη δείξει κάποια πράγματα σχετικά με το νέο μοντέλο της σειράς Mate.

Σύμφωνα με αυτά που μας έχει πει, θα υπάρχουν τέσσερα σημεία στο Huawei Mate 10 που θα το κάνουν να ξεχωρίζει. Το πρώτο θα είναι η ισχυρή απόδοση και εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας που θα υποστηρίζει την τεχνολογία SuperCharge, το δεύτερο θα είναι η σταθερότητα του συστήματος, το τρίτο θα είναι η φοβερή 4G απόδοση, ενώ θα διαθέτει και την δυνατότητα για 5G σύνδεση και τέταρτο και τελευταίο θα είναι η πολύ βελτιωμένη κάμερα που θα διαθέτει.


Όσο για το τι επεξεργαστή θα έχει το νέο μοντέλο της Huawei, ακούγεται ότι θα έχει τον Kirin 970 που σας γράψαμε σχετικά χθες, ενώ θα διαθέτει μία μεγάλη οθόνη, χωρίς να ξέρουμε τις ακριβής διαστάσεις.

Σίγουρα όλα αυτά το κάνουν πολύ ενδιαφέρον και ελκυστικό. Μένει να δούμε και με τι τιμή θ’ ανακοινωθεί. Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 16 Οκτωβρίου.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com