Δείτε την 3300mAh που θα έχει για μπαταρία το Samsung Galaxy Note 8

Μοίρασε την γνώση...

Με τα προβλήματα που είχε το Samsung Galaxy Note 7 πέρυσι, λόγω της μπαταρίας και των εκρηκτικών καταστάσεων που είχαν δημιουργηθεί, είναι λογικό τώρα η Samsung να τριπλοτσεκάρει το θέμα με το επερχόμενο Note 8, ώστε να μην έχει τα ίδια.

Η Samsung λόγω της προβληματικής μπαταρίας, ανακλήθηκε το Note 7 δύο φορές και ενώ αρκετοί χρήστες δεν ήθελαν να επιστρέψουν το κινητό, η Samsung απέκλεισε τελικά όλες τις λειτουργίες του phablet έτσι ώστε όποιος τελικά αποφάσισε να το κρατήσει πάραυτα, να καταλήξει μ’ ένα “τούβλο”.


Το ανακατασκευασμένο Samsung Galaxy Note FE (το Note 7 αλλά με άλλη μικρότερη μπαταρία) διατίθεται ήδη στη Νότια Κορέα. Είναι ένας συνδυασμός από αχρησιμοποίητα τμήματα του Note 7 κάνοντας τους fans του κινητού να του δώσουν άλλη μία ευκαιρία. Εκτός από τη χρήση νέων και ανακυκλωμένων εξαρτημάτων, η Samsung μείωσε τη χωρητικότητα της μπαταρίας στο Galaxy Note FE στα 3200mAh από τα 3500mAh που χρησιμοποιήθηκαν στην αρχική συσκευή.

Και αυτό μας φέρνει στο ολοκαίνουργιο Samsung Galaxy Note 8 , το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί στις 23 Αυγούστου. Μια εικόνα των μπαταριών που θα έχει το Note 8 εμφανίστηκε στο διαδίκτυο. ΑΠό την φωτογραφία βλέπουμε λοιπόν ξεκάθαρα ότι θα είναι με 3300mAh. Άραγε πόσο θα ήταν η μπαταρία του Note 8, εάν δεν είχαμε τα προβλήματα του 7, το έχετε σκεφτεί!? Εξάλλου μην ξεχνάτε ότι η Samsung έχει χωρέσει μία ολόκληρη μπαταρία των 4000mAh στο Samsung Galaxy S8 Active!Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com