Δείτε τις επίσημες φωτογραφίες του Xiaomi Redmi 5A όπως τις έδωσε ο CEO της Xiaomi, μαζί με ότι άλλο ξέρουμε μέχρι στιγμής!

Μοίρασε την γνώση...

Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες 4-5 ημέρες, σχεδόν κάθε ημέρα υπήρχε και ένα θέμα με το αναμενόμενο Xiaomi Redmi Note 5A, με κύρια πηγή της τελευταίες ημέρες τον ίδιο τον CEO της εταιρείας, Lei Jun. Έτσι και σήμερα, πάλι πηγή των νέων μας είναι ο CEO της εταιρείας, δίνοντας τις επίσημες φωτογραφίες του κινητού στο Weibo, μαζί με κάποια στοιχεία που μαζέψαμε από το ΤΕΝΝΑ, όπου επίσης εμφανίστηκε.

Από το ΤΕΝΝΑ μάθαμε λοιπόν τις προδιαγραφές του και ότι θα βγει σε τέσσερις παραλλαγές χρώματος. Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε μαζί μας ο LEi Jun, φαίνεται ότι το κινητό είναι πράγματι πολύ ωραίο και αποκτήσαμε μία πολύ καλύτερη εικόνα του κινητού.

Έτσι, για την μπροστινή μεριά βλέπουμε τον συνηθισμένο σχεδιασμό που βλέπουμε συνήθως στα Redmi κινητά της εταιρείας. Υπάρχουν 3 κουμπιά αφής, η οθόνη είναι μ’ ένα λεπτό μαύρο περίγραμμα, την μπροστινή κάμερα στο συνηθισμένο μέρος, οι διάφοροι αισθητήρες, τ’ ακουστικό. Βλέπουμε ότι το πίσω μέρος έχει κάποιο χρωματισμό (Rosa Gold, Silver, Gold White), ενώ το μπροστινό μέρος σε όλες τις εκδόσεις είναι λευκό.

Στο πλάι βρίσκουμε ως συνήθως τα κουμπιά για την ένταση της φωνής και το power button, ενώ στην αριστερή μεριά είναι ο χώρος για τις δύο SIM+SD Card, οπως μας έχει ήδη δείξει σε άλλη φωτογραφία χθες ο Lei Jun.

Στο κάτω μέρος βλέπουμε το ηχείο και το μικρόφωνο, ενώ για την τροφοδοσία έχει μία θύρα micro USB και όχι Type-C.

Στην πλάτη βλέπουμε ότι υπάρχει μία μονή κάμερα, με το φλας δίπλα της, στ’ αριστερά. Βλέπουμε επίσης τις γραμμές κεραίας να έχουν ένα φινίρισμα από γυαλιστερό χρώμιο. Στο κάτω μέρος του κινητού, βλέπουμε το Mi λογότυπο.

Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα έχει, το Redmi Note 5A θα έχει μια οθόνη 5.5 ιντσών με ανάλυση 720p. Για επεξεργαστή θα έχει ανάλογα με την έκδοση, Snapdragon 425/430 και θα είναι με με 2 / 3GB RAM και 16 / 32GB ROM. Η πίσω κάμερα που βλέπουμε και στις φωτογραφίες, θα είναι μία με 13MP, ενώ η μπροστινή θα είναι με 5MP, αλλά με πάρα πολλές δυνατότητες όπως έχει ήδη επισημάνει ο Lei Jun. Όσο για την τιμή, το μέγιστη αναμένεται να είναι στα 209$, με την χαμηλότερη, ανάλογα και την έκδοση, στα 140$. Μην ξεχνάτε ότι το Redmi Note 5A αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα, οπότε περιμένουμε…..


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com