Δείτε το βίντεο του Xiaomi MI MIX 2 που έδωσε ο σχεδιαστής του Starck. Δείτε πως θα είναι πραγματικά το κινητό!

Σίγουρα είμαστε όλοι πάρα πολύ περίεργοι πως πραγματικά θα είναι το επερχόμενο Mi Mix 2, αφού έχουν ακουστεί πάρα πολλά και έχουν κυκλοφορήσει πολλές φήμες, ειδικότερα με το πόσο bezelness θα είναι! Ε λοιπόν φαίνεται ο  γενικός σχεδιαστής του Xiaomi MI MIX, ο Philippe Starck αναβαθμίζοντας την σελίδα του στο Facebook, ανέβασε ένα βίντεο που δείχνει πως θα είναι πραγματικά το Mi Mix 2. Είστε περίεργοι να το δείτε!?

Το Mi Mix 2 φαίνεται να είναι πραγματικά ένα κινητό smartphone πλήρους οθόνης, και φαίνεται ότι θέλει να το επισημάνει αυτό ο σχεδιαστής, αφού έχει προσθέσει το σύνθημα Even Less, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι η πιο τέλεια bezel-less οθόνη! Και άμα δείτε το βίντεο, πιστεύω θα το πείτε και εσείς!

Ο Lei Jun ξέρουμε ότι έχει πει, ότι ο σχεδιαστής του Xiaomi MI MIX 2 θα να είναι και πάλι ο Starck, ο σχεδιαστής και της πρώτης έκδοσης, οπότε όπως καταλαβαίνετε, αυτό το βίντεο που είναι για το Xiaomi MI MIX 2, μάλλον κοιτάμε στην τελική έκδοση του κινητού και πως θα είναι!

Από την εικόνα, το κάτω μέρος του τηλεφώνου, βλέπουμε ότι είναι στενότερο από το Xiaomi MI MIX, το οποίο καθιστά την αναλογία οθόνης σε σώμα πιο ξεχωριστή, και σίγουρα θα είναι πάνω από 95%, ενώ το εξωτερικό του τηλεφώνου το έχει καλύψει ένα καμπύλο γυαλί για να δημιουργήσει καλύτερο οπτικό εφέ. Εάν προσέξετε κάτω δεξιά βλέπουμε κάτι που θα μπορούσε να είναι και η μπροστινή κάμερα, ενώ δεν φαίνεται καθόλου κουμπιά πλοήγησης, άρα θα είναι μέσα στην οθόνη, κάτω από το γυαλί.

Πάνω πάντως δεν βλέπουμε τίποτα, παρά μόνο οθόνη! Να επισημάνω εδώ ότι το Xiaomi MI MIX 2 θα είναι το πρώτο που θα χρησιμοποιήσει exciter αντί για piezoceramics, με το βασικό πλεονέκτημα την χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και βελτίωση στην ποιότητα του ήχου.

Βλέπουμε ότι είναι και πάλι με USB Type-C, και με τα ηχεία στο κάτω μέρος, μάλλον στέρεο. Σύμφωνα με τα όσα ξέρουμε αυτή την στιγμή, το Xiaomi MI MIX 2 λέγεται ότι θα κυκλοφορεί στις 12 Σεπτεμβρίου. Για επεξεργαστή θα έχει Snapdragon 835, ενώ θα έχει για μπαταρία μία των 3400mAh. Η πίσω κάμερα έχει ακουστεί ότι θα έχει αισθητήρα Sony IMX386 12MP και όσο για την οθόνη, θα είναι μία JDI 6.4 ιντσών. Από RAM θα είναι στα 6GB, ενώ για αποθηκευτικό χώρο θα έχει 128GB, με μία δεύτερη έκδοση που αναμένεται να κυκλοφορήσει, με 8GB RAM / 256GB ROM. Όσο για την τιμή, στην Κίνα θα πουλιέται στα 3999 γιουάν ή αλλιώς στα 666$ περίπου η μία έκδοση και η δεύτερη στα 4999 γιουάν ή 833$.

Δείτε και το βίντεο του νέου Mi Mix 2, όπως δημοσιεύτηκε από τον δημιουργό του:

Even less

Gepostet von Starck am Donnerstag, 17. August 2017

Λοιπόν πως σας φάνηκε το Mi Mix 2, δεν είναι φοβερό!?

[fblike]
Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα