Δείτε το επερχόμενο wearable της Samsung, μια υβριδική συσκευή παρακολούθησης γυμναστικής και smartwatch.

Μοίρασε την γνώση...

Η Samsung ετοιμάζει μια νέα φορητή συσκευή που φαίνεται ότι δεν θα είναι τίποτα άλλο από ένα υβρίδιο ενός wearable παρακολούθησης γυμναστικής και ενός smartwatch. Τα χαρακτηριστικά αυτής της μυστηριώδους συσκευής που αποκαλύφθηκε από την ίδια την Samsung, δηλώνουν ότι δεν πρόκειται για το επόμενο Gear S4 smartwatch.

Οι πληροφορίες για αυτήν τη συσκευή εμφανίστηκαν σε email έρευνας αγοράς, που έστειλε η Samsung μέσω του προγράμματος SmartLab Plus. Μέσω της έρευνας αγοράς, η Samsung αναζητά ιδέες για τις ετικέτες που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ώστε να διαφημιστεί καλύτερα το επικείμενο προϊόν της. Στο e-mail, η Samsung αποκαλύπτει ότι το νέο αυτό προϊόν θα προσφέρει καλύτερα χαρακτηριστικά από το Samsung Gear S3 smartwatch και το Gear Fit 2 fitness band.


Η Samsung δήλωσε επίσης ότι η νέα αυτή φορητή συσκευή, θα έχει την εμφάνιση ενός smartwatch αντί για έναν tracker δραστηριότητας. Θα είναι μικρό σε μέγεθος και λεπτότερο από ρολόι. Η συσκευή θα είναι εξοπλισμένη λουράκι που θα μπορεί ν’ αλλάζει από τον χρήστη, και που θα μπορούν να το προσαρμόζουν στα μέτρα τους.

Θα είναι ανθεκτικό στο νερό, ενώ θα μπορούν να το φορούν ακόμη και ενώ κολυμπούν. Μερικά από τα άλλα χαρακτηριστικά που θα είναι διαθέσιμα σε αυτήν την φορητή συσκευή είναι η παρακολούθηση της δραστηριότητας, το ενεργό άθλημα, η διαχείριση βάρους, η διαχείριση θερμίδων και η προπόνηση. Αυτά τα χαρακτηριστικά δεν θα απευθύνονται μόνο σε αρχάριους αλλά και σε ειδικούς γυμναστικής.


Θα έρθει με ένα ανανεωμένο UI και με βελτιωμένα widgets με πληροφορίες που θα δείχνουν την πρόοδο στους στόχους γυμναστικής. Η έξυπνη ειδοποίηση αδράνειας είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό αυτής της μυστηριώδους έξυπνης συσκευής που θα υπενθυμίσει στους χρήστες της να είναι ενεργοί όταν κάνουν για πολύ ώρα καθιστική δουλειά.

Το email δεν είχε μέσα πληροφορίες σχετικά με το πότε η Samsung θα διαθέσει αυτή τη νέα συσκευή. Η Samsung πουλάει τα smartwatch της ως προϊόντα Gear S ενώ τα trackers fitness της πωλούνται ως προϊόντα Gear Fit. Δεν υπάρχει επιβεβαίωση για το αν το νέο προϊόν θα ανήκει σε οποιοδήποτε από αυτά τα εμπορικά σήματα ή θα εισαχθεί με ένα νέο εμπορικό σήμα. Πάντως, για να είμαι ειλικρινής, δεν βρήκα να διαφέρει σε κάτι από το mi Band 2 μέχρι στιγμής. Να δούμε και την επίσημη ανακοίνωση και βλέπουμε εάν θα έχουμε να κάνουμε με άλλον ένα Mi Band clone….


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com