Δεν θα έχουν όλα τα Xiaomi με MIUI 9 Split Screen. Δείτε ποια θα έχουν την δυνατότητα αυτή.

Μοίρασε την γνώση...

Ένα από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά του MIUI 9, είναι το χαρακτηριστικό του split-screen. Γενικώς υπήρχε η αντίληψη ότι όλες οι συσκευές που θα πάρουν MIUI 9, θα μπορούν να είχαν και αυτή την λειτουργία και ότι θα είναι ένα τυπικό χαρακτηριστικό στο MIUI 9. Ωστόσο, οι τελευταίες αναφορές υποδηλώνουν ότι ακόμη και με την αναβάθμιση σε MIUI 9, μόνο επιλεγμένα μοντέλα μπορούν να υποστηρίξουν τη λειτουργία split-screen.

Πρόσφατα, η Xiaomi ανακοίνωσε στο επίσημο φόρουμ της MIUI ότι την λειτουργία split σε MIUI 9 την υποστηρίζει μόνο το Android N και δεν εξαρτάται από την έκδοση του πυρήνα, καθώς δεν μπορεί να υποστηρίξει τη λειτουργία split-screen.

Έτσι η λειτουργία split-screen MIUI 9 θα είναι συμβατή με μόλις 16 smartphones της Xiaomi. Αυτό σίγουρα είναι πραγματικά απογοητευτικό για πολλούς οπαδούς της Xiaomi, αλλά είναι η αλήθεια. Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι στη συνέχεια θα προστεθούν και άλλα μοντέλα, αν και γνωρίζοντας την Xiaomi κρατώ μικρό καλάθι περί αυτής της ελπίδας. Τα μοντέλα που τελικά υποστηρίζουν την λειτουργία Split Screen είναι:

Xiaomi Mi MIX
Xiaomi Mi Note 2
Xiaomi Mi 6
Xiaomi Mi Max
Xiaomi Mi Max 2
Xiaomi Mi 5
Xiaomi Mi 5s
Xiaomi Mi 5s Plus
Xiaomi Mi 5c
Xiaomi Mi 5χ
Xiaomi Mi 4S
Xiaomi Mi 4c
Xiaomi Mi Note / Mi Note Pro
Xiaomi Redmi Note 4Χ (Με Snapdragron)
Xiaomi Redmi Note 4Χ
Xiaomi Redmi Note 3
Η πλειοψηφία των smartphones Xiaomi Mi μπορεί να υποστηρίξει τη λειτουργία split-screen. Για το Redmi, μόνο οι δύο εκδόσεις του Redmi Note 4X μπορούν να υποστηρίξουν αυτή τη λειτουργία, ενώ οι υπόλοιπες είναι βασικά σε εκδόσεις του πυρήνα Android 6.0 ή ακόμα και νωρίτερα και έτσι δεν μπορούν να υποστηρίξουν τη λειτουργία split-screen. Έτσι απ’ ότι φαίνεται όσοι έχουν αγοράσει το Redmi Note 4 με τον MTK δεν θα δούνε αυτή την λειτουργία.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com