Διαρροή του iPhone 8 δείχνει ότι θα έχει κάθετα διπλή κάμερα στο πίσω μέρος!

Μοίρασε την γνώση...

Το αναμενόμενο iPhone 8 υποτίθεται ότι θα είναι το ακριβότερο iPhone από όλα όσα έχει βγάλει μέχρι στιγμής η Apple, αφού όπως έχουμε αναφέρει και παλιότερα, αναμένεται να πουλιέται στα $1.000. Επιπλέον, η εταιρεία που εδρεύει στο Cupertino ενδέχεται να μην είναι σε θέση να την διαθέσει στην αγορά μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου , σε αντίθεση με τα iPhone 7s και το iPhone 7s Plus τα οποία θα κυκλοφορήσουν στα μέσα Σεπτεμβρίου. Παρ ‘όλα αυτά, όσοι θέλουν να αγοράσουν το πιο προηγμένο iPhone μέχρι σήμερα, πιθανότατα θα περιμένουν το iPhone 8. Χθες πάντως διέρρευσε μία εικόνα που δείχνει πως θα είναι οι κάμερες που θα έχει.

Η εικόνα που κυκλοφορεί από χθες, δείχνει ότι το κινητό θα διαθέτει μια εγκατάσταση διπλής κάμερας, ακριβώς όπως το iPhone 7 Plus . Ωστόσο, η συγκεκριμένη μονάδα έχει μια κάθετα τοποθετημένη διπλή κάμερα, ενώ το iPhone 7 Plus έχει τις κάμερες τοποθετημένες οριζόντια. Το περίεργο στην υπόθεση είναι ότι σήμερα διέρρευσε άλλη μία εικόνα από το εσωτερικό του νέου iphone 8, που δείχνει ότι η τοποθέτηση της κάμερας είναι εντελώς διαφορετική!


Σε αυτή την εικόνα, το iPhone 8 διαθέτει μια κάθετα συναρμολογημένη μονάδα διπλής κάμερας που βρίσκεται στη δεξιά άνω γωνία, σε αντίθεση με την συστοιχία που εμφανίστηκε στην εικόνα που διέρρευσε χθες. Δεν υπάρχουν επιπλέον λεπτομέρειες σχετικά με το τι ποια και τι είναι αυτή η κάμερα που φαίνεται στην εικόνα, οπότε ελπίζουμε να μάθουμε περισσότερα γι ‘αυτήν τις ερχόμενες εβδομάδες.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com