Διαφημιστικό πόστερ του Vivo X20 δείχνει ένα κινητό με πλήρη οθόνη. Είναι αυτός ο αντίπαλος του Mi Mix 2!?

Μοίρασε την γνώση...

Η κινεζική βιομηχανία κατασκευής κινητών, απ’ ότι φαίνεται θα αρχίσει να κατακλύζεται από συσκευές πλήρους οθόνης. Όλα αυτά έχουν ξεκινήσει με το Mi Max και τώρα με το Xiaomi Mi MIX 2, το οποίο είναι ένα smartphone πλήρους οθόνης. Απ΄ότι φαίνεται δεν είναι μόνο η Xiaomi που ετοιμάζεται όμως να ανακοινώσει ένα κινητό πλήρους οθόνης, αφού κυκλοφόρησε διαφημιστικό πόστερ από την Vivo, που δείχνει το Vivo X20, ένα επίσης πλήρους οθόνης κινητό, το οποίο προβλέπεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.

Εάν είχατε βάλει στοίχημα με τι ονομασία θα έβγαινε το επόμενο κινητό της Vivo και είχατε πει 10, τότε λυπάμαι πολύ αλλά χάσατε! Ο προκάτοχος του αναμενόμενου Vivo X20 είναι το Vivo X9 και οι παραλλαγές του X9s και X9s Plus. Έτσι ήταν εύκολο να υποθέσουμε ότι ο διάδοχος του Vivo X9 θα πρέπει να ονομάζεται Vivo X10. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει, καθώς η Vivo παρακάμπτει τους αριθμούς 10 έως 19 και θα ονομάσει το επόμενο smartphone Vivo X20!


Βρήκαμε λοιπόν στο Weibo, που πολλές φορές είναι η πηγή μας σε διάφορα νέα και διαρροές, την εικόνα μιας αφίσας του Vivo X20 σαν πλήρους οθόνης κινητό. Από τις εικόνες, το smartphone είναι χωρίς πλαίσιο, με το πάνω/κάτω μέρος να είναι με πολύ στενά περιθώρια. Το smartphone θα συνοδεύεται από μια οθόνη 5.7 ιντσών Full HD, που θα φέρει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη. Με αυτό το χαρακτηριστικό, το Vivi X20 θα προσελκύσει σίγουρα την προσοχή του κόσμου.

Σύμφωνα με μια αναφορά στο Geekbench, το Vivo X11 (το οποίο τώρα θα πρέπει να ονομάζεται Vivo X20 λογικά πια και βάση αυτό που είδαμε) θα έχει για επεξεργαστή τον οκταπύρηνο Snapdragon 660 χρονισμό στα 1.84 GHz, ενώ θα συνδυάζεται με 4GB RAM και θα τρέχει Android 7.1.1 Nougat από το κουτί. Παρόλο που δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από το Vivo, μπορούμε να φανταστούμε ότι το Vivo X20 θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com