Εμφανίστηκε στο Geekbench το Sony Xperia XZ1 Compact!

Σε μια νέα λίστα που εντοπίστηκε στη βάση δεδομένων του Geekbench, βρέθηκε μία συσκευή που μοιάζει με το Sony Xperia XZ1 Compact. Στην λίστα εμφανίζεται σαν Sony G8441, ενώ ο ίδιος αριθμός μοντέλου είχε προηγουμένως εντοπιστεί και στη βάση δεδομένων του AnTuTu.

Σύμφωνα με τον κατάλογο, η συσκευή θα είναι εξοπλισμένη με επεξεργαστή Snapdragon 835 και 4GB μνήμης RAM. Η λίστα εμφανίζει επίσης τη συσκευή να τρέχει με Android 8.0, πιθανώς την πιο πρόσφατη προεπισκόπηση του τελευταίου λειτουργικού συστήματος της Google.

Οι προηγούμενες αναφορές υπονοούσαν ότι το Xperia XZ1 Compact θα διαθέτει επίσης μια οθόνη 4,6 ιντσών με 720p ανάλυση και μια μπαταρία 2.800mAh. Ο συνδυασμός της μικρής οθόνης χαμηλής ανάλυσης και του Snapdragon 835, σημαίνει ότι το Xperia XZ1 Compact θα μπορούσε να έχει μάλλον εντυπωσιακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Η συσκευή μπορεί επίσης να είναι μία από τις πρώτες που θα κυκλοφορήσει με το Android 8.0, καθώς αναμένεται να ξεκινήσει κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης συνέντευξης Τύπου της Sony στις 31 Αυγούστου, μία ημέρα πριν από την έναρξη της IFA Berlin.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα