Ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε το νέο iPhone SE τον Μάρτιο του 2018!

Μοίρασε την γνώση...

Πίσω τον Μάρτιο του 2016, η Apple ανακοίνωσε την κυκλοφορία του iPhone SE , ενός προσιτού smartphone. Ένα χρόνο μετά, το μοντέλο αυτό είναι πια ξεπερασμένο, οπότε μήπως είναι καιρός να δούμε την νέα του έκδοση!? Για δείτε τι μάθαμε λοιπόν…
Η αλήθεια είναι ότι αυτή την στιγμή η Apple είναι απασχολημένη με την προετοιμασία του επετειακού iPhone 8, για τα δέκα χρόνια ύπαρξης στην αγορά. Βέβαια η Apple δεν έχει ξεχάσει την προσιτή έκδοση του κινητού της. Οι φήμες πάντως λένε ότι η εταιρεία εργάζεται σε ένα ανανεωμένο μοντέλο του iPhone SE, που θα το δούμε σύντομα.

Σύμφωνα με μια έκθεση του MacRumors, υπάρχουν αναφορές από την Ταϊβάν, ότι το νέο iPhone SE της Apple θα κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους και συγκεκριμένα μέχρι τα τέλη Μαρτίου 2018. Εάν αυτό αποδειχθεί αληθινό, τότε το επόμενο μοντέλο του iPhone SE θα το δούμε δύο χρόνια μετά το πρώτο μοντέλο.


Το ανανεωμένο iPhone SE αναφέρεται ως προσιτό όπως ο προκάτοχός του. Λέγεται ότι θα διαθέτει το chipset της Apple A10 όπως φαίνεται στο iPhone 7. Η δεύτερη γενιά του iPhone SE πιστεύεται ότι θα διαθέτει οθόνη που θα κυμαίνεται από 4 έως 4,2 ίντσες. Οι διαφορετικές επιλογές αποθήκευσης λέγεται ότι είναι από 32GB έως και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Τ’ άλλα χαρακτηριστικά που μπορούμε να αναμένουμε από το iPhone SE που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018 είναι πιθανό να τρέχει iOS 11 και για μπαταρία να έχει μία των 1700mAh, που είναι σχετικά μεγαλύτερη από την μπαταρία των 1624mAh που φαίνεται στο μοντέλο της πρώτης γενιάς.

Το μοντέλο του iPhone 2018 θα κατασκευαστεί από τον κατασκευαστή ηλεκτρονικών ειδών της Ταϊβάν, Wistron. Υποστηρίζεται ότι η νέα συσκευή θα κυκλοφορήσει στην Ινδία πρώτα και αργότερα θα επεκταθεί στις άλλες αγορές.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com