Η Asus θ’ ανακοινώσει νέα ZenFone 4 smartphones στις 19 Αυγούστου!

Μοίρασε την γνώση...

Μετά την ανακοίνωση του ZenFone 4 Max, η Asus ετοιμάζεται τώρα να ανακοινώσει περισσότερα ZenFone 4 κινητά τηλέφωνα – ενδεχομένως συμπεριλαμβανομένου ενός κανονικού ZenFone 4, ενός ZenFone 4 Pro , ενός ZenFone 4 Selfie και ενός ZenFone 4V.

Εγώ πάντως για να είμαι ειλικρινής, στο Banggood βρήκα διαθέσιμα τα Asus Zenfone 4 Max Plus και ASUS Zenfone Pegasus 4A. Πάντως κάποια από τα κινητά που αναφέρω στην αρχή, αναμένεται να παρουσιαστούν στις 19 Αυγούστου, σε ειδικό επίσημο γεγονός για τα ZenFone 4 που θα κάνει η Asus.


Όπως έχει φανεί και από εικόνες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, η σειρά ZenFone 4 θα έχει σε όλα τα μοντέλα της διπλή κάμερα. Ένα από τα επερχόμενα κινητά τηλέφωνα, το ZenFone 4 Pro, θα έχει πιθανώς διπλή πίσω κάμερα με οπτικό ζουμ – παρόμοιο με το ZenFone 3 Zoom που κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό το έτος. Λέγεται ότι το ίδιο μοντέλο Pro πρέπει να προσφέρει λειτουργίες υψηλού επιπέδου όπως επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 835, μνήμη RAM 6 GB και χώρο αποθήκευσης τουλάχιστον 64 GB.

Είναι μάλλον ασφαλές να υποθέσουμε ότι μερικά από τα κινητά τηλέφωνα της Asus «ZenFone 4 θα κυκλοφορήσουν στις ΗΠΑ κάποια στιγμή (με το 4V να φτάνει προφανώς στο Verizon Wireless ). Θα σας ενημερώσουμε περισσότερα για αυτά τα νέα smartphones αμέσως μόλις τα ανακοινώσει η Asus.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com