Η Google και η Wal-Mart ενώνουν δυνάμεις ενάντια στον διαδικτυακό γίγαντα Amazon με στόχο καλύτερες υπηρεσίες

Μοίρασε την γνώση...

Η Wal-Mart είναι μία αμερικάνικη εταιρεία που ασχολείται με το λιανικό εμπόριο. Η εταιρεία στην προσπάθεια της να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τον τζίρο της, αποφάσισε να συνεργαστεί με τη Google, ώστε να μπορεί να πουλάει τα προϊόντα της και μέσω διαδικτύου. Η απόφαση αυτή πάρθηκε χθες Τρίτη και είναι σίγουρο ότι θα ταρακουνήσει τα νερά της αγοράς.

Βάση την ανακοίνωση της εταιρείας, από τα τέλη Σεπτεμβρίου θα συνεργαστούνε με τη Google για να προσφέρουν χιλιάδες προϊόντα τα οποία θα υπάρχει η δυνατότητα να τα παραγγείλει κάποιος μέσω του Google Assistant. Την ανακοίνωση αυτή την ανέβασε στο blog της εταιρείας, ο επικεφαλής του διαδικτυακού εμπορίου της Wal-Mart Μαρκ Λόρι.

Έτσι με αυτόν τον τρόπο οι Google και Wal-Mart θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν την Amazon που είναι ο κυρίαρχος στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Η αλήθεια είναι ότι η Wal-Mart δέχεται πάρα πολλές πιέσεις, ειδικότερα τα τελευταία χρόνια που το διαδικτυακό εμπόριο έχει ανθίσει πολύ. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα φυσικά καταστήματα να μην έχουν τις ίδιες πωλήσεις όπως είχαν πριν. Μάλιστα η κατάσταση έχει επιδεινωθεί αρκετά ιδιαίτερα μετά την εξαγορά τον Ιούνιο της αλυσίδας βιολογικών προϊόντων Whole Foods από την Amazon.

Βέβαια και η Google θέλει να βελτιώσει το στίγμα της πάνω στον χάρη του διαδικτυακού εμπορίου, αλλά με την Amazon απέναντί της δεν είναι καθόλου εύκολο.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com