Η Intel θα απογειώσει τα gaming laptops με εξαπύρηνο Coffee Lake

Μοίρασε την γνώση...

Φαίνεται ότι η σειρά επεξεργαστών όγδοης γενιάς της Intel για φορητά συστήματα, τελικά δεν θα περιλαμβάνει μόνο υλοποιήσεις Kaby Lake-R, αλλά και ένα τουλάχιστον high-end μοντέλο Coffee Lake, το οποίο μάλιστα θα εξοπλίζεται με έξι φυσικούς πυρήνες.

Αυτό τουλάχιστον δείχνει μια νέα διαρροή από τη βάση δεδομένων του Geekbench, όπου υπάρχει καταχώρηση για μία εξαπύρηνη CPU “Coffee Lake H”, που μάλιστα υποστηρίζει και Hyper-Threading και συνεπώς μπορεί να διαχειρίζεται έως και 16 threads ταυτόχρονα.

Το εν λόγω ολοκληρωμένο είναι χρονισμένο πιο συντηρητικά από τις εκδοχές της ίδια αρχιτεκτονικής για το desktop, κάτι που είναι φυσικά απόλυτα λογικό. Το παρακάτω screenshot μας δίνει μια πρώτη ιδέα σχετικά με τις επιδόσεις του επερχόμενου επεξεργαστή.

Όπως αντιλαμβάνεστε, η συγκεκριμένη λύση προορίζεται για την ίδια αγορά με τον υπάρχοντα Core i7-6700HQ, ο οποίος αξιοποιείται σε gaming laptops και στο Scull Canyon NUC της Intel.

Via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com