Η Microsoft ανακοινώνει ότι οι χρήστες του Skype θα μπορούν να στέλνουν λεφτά μέσα από την συνομιλία χρησιμοποιώντας το PayPal!

Μοίρασε την γνώση...

Το PayPal και το Skype συνεργάστηκαν μαζί ώστε να μπορεί να επιτραπεί στους χρήστες να στείλουν χρήματα σε άλλους χρήστες του Skype μέσω του PayPal εφαρμογής στα κινητά τους (Android και iOS). Η λειτουργία “Αποστολή χρημάτων” θα είναι διαθέσιμη για αρχή σε 22 χώρες και μετά θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες, ενώ ξεκινάει σήμερα.

Βάση λοιπόν την νέα αυτή δυνατότητα, θα μπορείτε να στέλνετε χρήματα μέσω PayPal στις συνομιλίες σας στο Skype χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε το πρόγραμμα περιήγησης για κινητά, εάν κατοικείτε σε μία από τις ακόλουθες χώρες: Αυστρία, Βέλγιο, Καναδάς, Κύπρος, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιρλανδία , Ιταλία, Λετονία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Πορτογαλία, Σαν Μαρίνο, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Ηνωμένες Πολιτείες και Ηνωμένο Βασίλειο.


Οι χρήστες του Skype μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στη νέα λειτουργία “Αποστολή χρημάτων”, μεταφέροντας τα απευθείας σε μια συνομιλία και πατώντας στη νέα επιλογή. Λάβετε υπόψη ότι την πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε τη νέα λειτουργία του Skype, θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε την τοποθεσία σας.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να συνδέσετε το λογαριασμό σας PayPal με το προφίλ σας στο Skype, εάν η λειτουργία “Αποστολή χρημάτων” είναι διαθέσιμη στην τοποθεσία σας. Προφανώς, πρέπει να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση του Skype στη συσκευή σας Android ή iOS.


Τέλος, για εκείνους που στέλνουν χρήματα σε άλλη υποστηριζόμενη χώρα, η Microsoft λέει ότι η ανταλλαγή νομισμάτων δεν είναι πρόβλημα και ότι θα μπορείτε να στείλετε χρήματα από τις Ηνωμένες Πολιτείες, για παράδειγμα, σε μια ευρωπαϊκή χώρα, σε ευρώ.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com