Η Nvidia θέλει να κάνει το gaming laptop σας αθόρυβο

Με τη νέα έκδοση του λογισμικού GeForce Experience, που περιλαμβάνεται στους drivers για GPU της Nvidia, οι χρήστες gaming φορητών υπολογιστών μπορούν να περιορίσουν το θόρυβο που παράγεται από τα συστήματά τους, με μόλις λίγα κλικ του ποντικιού.

Αυτό είναι εφικτό χάρη στο νέο χαρακτηριστικό Whisper Mode, που επιτρέπει την αυτόματη προσαρμογή των ρυθμίσεων γραφικών του εκάστοτε video game, αλλά και των παραμέτρων λειτουργίας της GPU, προκειμένου η θερμοκρασία της να περιορίζεται και, κατά συνέπεια, η αποδοτική ψύξη της να μπορεί να επιτευχθεί χωρίς να παράγεται ενοχλητικός θόρυβος.

Αν και όλες αυτές οι ρυθμίσεις μπορούσαν να γίνουν χειροκίνητα μέχρι σήμερα, με το Whisper Mode οι gamers μπορούν να γλυτώσουν χρόνο, ενώ διευκολύνονται και εκείνοι που δεν έχουν τις απαραίτητες γνώσεις γύρω από το hardware και τα τρισδιάστατα γραφικά.

Το Whisper Mode είναι ήδη διαθέσιμο, όμως για να το αξιοποιήσετε θα πρέπει το σύστημά σας να διαθέτει κάρτα γραφικών GeForce GTX 1060 ή ανώτερη, ενώ είναι απαραίτητη η εγκατάσταση των drivers 384.76 ή νεότερων.

Via

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα