Η Siri γίνεται πιο ανθρώπινη και το καταλαβαίνει κανείς εύκολα αυτό!

Μοίρασε την γνώση...

Η Apple έχει καθορίσει τον τρόπο με τον οποίο η Siri μιλά όταν κάποιος της απευθύνει κάποια ερώτηση. Έτσι απέκτησε αυτή την γνωστή ρομποτική φωνή που έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή. Τώρα έρχεται η Apple και τ’ αλλάζει όλα αυτά!

Με την εμφάνιση του iOS 11, η Apple αποφάσισε ότι η Siri πρέπει να αποκτήσει μία πιο ευχάριστη και πιο ανθρώπινη φωνή. Πώς το κατάφερε αυτό η Apple!? Χρειάστηκαν πολλοί αλγόριθμοι βαθιάς μάθησης και έξυπνοι μηχανισμοί για να επιτευχθεί αυτή η πρόοδος.

“Ξεκινώντας από το iOS 10 και συνεχίζοντας με νέες λειτουργίες στο iOS 11, βασίζουμε τις φωνές της Siri στη βαθιά εκμάθηση, οι φωνές που προκύπτουν να είναι πιο φυσικές, πιο ομαλές και να επιτρέπουν στη προσωπικότητα της Siri να λάμπει”, δήλωσε η Apple.

Το άρθρο θα ενδιαφέρει τους ερευνητές στον τομέα, αλλά ακόμα κι αν δεν ενδιαφέρεστε για την τεχνολογία, θα μπορούσατε ν’ ακούσετε τα παραδείγματα, που υπάρχουν στην αντίστοιχη σελίδα της Apple. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να πατήσετε πάνω στο link που υπάρχει εδώ και να πάτε στο τέλος της σελίδας, όπου θ’ ακούσετε την Siri σε διάφορα παραδείγματα στο IOS9, IOS10 και IOS11 -> Siri φωνή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com