Η Xiaomi στο 2ο τετράμηνο του 2017 βρίσκεται και πάλι στην πρώτη πεντάδα σε πωλήσεις παγκοσμίως!

Μοίρασε την γνώση...

Η Xiaomi απ’ ότι φαίνεται έχει ανακτήσει σιγά σιγά το μερίδιό της στην αγορά φέτος. Αυτό γιατί τα νέα αποτελέσματα, την δείχνουν να φιγουράρει στην πρώτη πεντάδα σε πωλήσεις κινητών παγκοσμίως! Μάλιστα την πληροφορία αυτή, την μοίρασε στο Weibo πριν μερικά λεπτά, ο CEO της Xiaomi, Lei Jun.

Στις αρχές του περασμένου μήνα, είχε ανακοινώσει η εταιρεία, ότι οι συνολικές αποστολές για το δεύτερο τρίμηνο του έτους ήταν 23.16 εκατομμύρια συσκευές. Ωστόσο, σύμφωνα με την έκθεση της Strategy Analytics, το νούμερο αυτό είναι στα 23.2 εκατομμύρια συσκευές, καταλαμβάνοντας έτσι το 6,4% της αγοράς και ανεβάζοντας την την ίδια στιγμή, στην πέμπτη θέση παγκοσμίως.

Η έκθεση βάζει τη Samsung στην κορυφή με 79.5 εκατομμύρια συσκευές σε σύγκριση με το Q2 του 2016 που είχε 77,6 εκατομμύρια. Η Apple είναι η δεύτερη, με 41 εκατομμύρια πωλήσεις, ακολουθούμενη από την Huawei στη τρίτη θέση με 38.4 εκατομμύρια συσκευές.

Η OPPO είναι τέταρτη, αλλά πρέπει να έχετε υπόψιν ότι έχει σημειώσει τη μεγαλύτερη άνοδο απ’ όλες τις εταιρείες, ανεβαίνοντας από 18 εκατομμύρια συσκευές το 2016 σε 29.5 εκατομμύρια συσκευές το ίδιο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Συνολικά, η αγορά των smartphone έχει σημειώσει αύξηση φέτος στις συνολικές αποστολές. Η έκθεση θέτει το συνολικό ποσό σε 360.4 εκατομμύρια συσκευές έναντι 341.5 εκατομμυρίων συσκευών το 2016.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com