Και το Banggood γιορτάζει τα 11τα του γενέθλια, με προσφορές σε Xiaomi προϊόντα.

Μοίρασε την γνώση...

Όπως σας είπα, τώρα το καλοκαίρι τα περισσότερα μαγαζιά έχουν γενέθλια, οπότε έχουν και προσφορές. Αυτό είναι καλό γιατί γυρνώντας από την άδεια, θα είναι ήδη στην Ελλάδα και πιθανώς να έχει έρθει στο ταχυδρομείο σας. Επίσης μην ξεχνάτε ότι το Banggood παρέχει μέσω του Priority Direct Mail, τριγωνική αποστολή. Τώρα εάν δεν ξέρετε τι σημαίνει αυτό…δείτε τον οδηγό που υπάρχει στο site. Ας δούμε όμως τι μας δίνει το Banggood.

Μπαίνοντας στην αντίστοιχη σελίδα του Banggood θα δει πάρα πολλά προϊόντα σε πραγματικά πολύ καλές τιμές. Ενδεικτικά μπορώ να σας πω για το Xiaomi Redmi Note 4 Global Edition 3GB/32GB στα US$158.89 ~ 163.89, Xiaomi Redmi 4X Global Edition 3GB/32GB με 35% έκπτωση στα US$134.99 ~ 137.99, Mi Band 2 στα 24.99$, [English Version] Xiaomi Mi WiFi 3 Router για μόλις US$30.99, Xiaomi Mi Home Sonic Smart Wireless Charging IPX7 για US$56.66.

Όπως θα δείτε τα προϊόντα που σας παραθέτω εδώ είναι πολύ λίγα σε σχέση με αυτά που θα βρείτε στην σελίδα του Banggood. Οπότε μπείτε μέχρι τέλος του μήνα και αποκτήστε προϊόντα της Xiaomi σε πραγματικά πολύ καλές τιμές. Και μην ξεχνάτε να τα παραγγέλνετε με Priority Direct Mail.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com