Μάθαμε την τιμή του Xiaomi Redmi Note 5A από τον ίδιο τον CEO της Xiaomi, Lei Jun!

Μοίρασε την γνώση...

Σας έχουμε ήδη πρώτοι εδώ γράψει ότι στις 21 Αυγούστου, θα ανακοινωθεί επίσημα το Xiaomi Redmi Note 5A, βάση και του πόστερ που κυκλοφόρησε η Xiaomi. Όπως σας είχαμε γράψει, ξέρουμε από διάφορες πηγές τα πιθανά χαρακτηριστικά που θα έχει, όμως και την τιμή. Σήμερα λοιπόν ο CEO της Xiaomi, Lei Jun, μας άφησε να την μάθουμε….

όπως λοιπόν σας γράψαμε, στις 21 Αυγούστου, η Xiaomi θα κυκλοφορήσει το νέο κινητό της τηλέφωνο, Xiaomi Redmi Note 5A , με στόχο την ομορφιά της συσκευής, την υψηλή ποιότητα και την ασυναγώνιστη ανταγωνιστικότητα σε σχέση με άλλα κινητά της ίδιας κατηγορίας. Επιπλέον, ο CEO της Xiaomi, Lin Bin είπε ​​ότι το Xiaomi Redmi Note 5A θα έχει για μπροστινή κάμερα μία με 16MP που θα μπορεί να παίρνει φοβερές φωτογραφίες ακόμα και με απαλό φωτισμό, ενώ θα διαθέτει 36 επίπεδα ομορφοποίησης! Μάλιστα επισήμανε ότι το τελικό αποτέλεσμα, θα μπορεί να είναι κατά μακρά καλύτερο από κινητά άλλων εταιρειών, που μπορεί να κοστίζουν και πάνω από 2000 yuan ή αλλιώς 333$!

Πηγές λένε ότι το νέο Redmi Note 5Α θα είναι το καλύτερο κινητό για λήψεις selfies. Μάλιστα υπήρξε μία διαρροή με δείγμα της φωτογραφικής μηχανής του 5Α. Εκτός αυτού, ο CEO της Xiaomi, σύγκρινε το νέο κινητό με άλλα κινητά που κοστίζουν 1399 γιουάν ή αλλιώς 209$ έως και 2299 γιουάν ή 344$, ότι είναι καλύτερο. Από αυτή την σύγκριση, και βάση την τιμολογιακή πολιτική που έχει πάντα η Xiaomi, σημαίνει ότι το Xiaomi Redmi Note 5A, θα είναι κάμποσο πιο κάτω από τα 209$!

Το ίδιο και ο επίσημος λογαριασμός στο Weibo, @Redmi, είπε σε χρήστες να μαντέψουν την τιμή του Redmi Note 5Α, αλλά όταν σταθεροποιήθηκαν οι μαντεψιές στα 209$, την σταμάτησε την προσπάθεια, οπότε πιστεύουμε ότι και αυτό επιβεβαιώνει ως πιθανή τιμή το ποσό αυτό.

Για να θυμηθούμε πάλι, το Redmi Note 5A θα έχει μία οθόνη 5.5 ίντσες και ανάλυση 720P, με επεξεργαστή Snapdragon 425/625 ανάλογα την έκδοση, RAM 2GB/3GB/4GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 16GB/32GB/64GB και μπαταρία 3000mAh.

Βέβαια δεν ξέρουμε ποιας έκδοσης είναι αυτή η τιμή που μας άφησε να καταλάβουμε ο CEO της Xiaomi, αλλά δεν νομίζω να είναι των μικρών εκδόσεων. Γνωρίζοντας την εταιρεία, θα έλεγα ότι είναι για την έκδοση με Snapdragon 625, 4GB RAM/64GB ROM. Πως σας φαίνεται λοιπόν η τιμή? Θα το αγοράζατε? Για γράψτε μου σχόλια…


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com