Νέες λεπτομέρειες και φωτογραφίες του Xiaomi Mi 6C εμφανίστηκαν

Το Xiaomi Mi 6C είναι μια συσκευή που έχει εμφανιστεί σε μια σειρά από διαρροές τελευταία. Το μοντέλο αυτό θα είναι μία εκδοχή του Xiaomi Mi6 που διαθέτει όμως για επεξεργαστή τον Xiaomi Surge, όπως είχε κάνει και το Xiaomi Mi 5C πριν από αυτό. Τώρα, υπάρχουν νέες διαρροές που θα μας δώσουν ακόμα περισσότερες πληροφορίες για τη νέα αυτή συσκευή.

Το Xiaomi Mi 6C θα διαθέτει αναμφισβήτητα ένα μεταλλικό σκελετό, με ελαφρώς παχύτερο προφίλ από το Mi6. Το μπροστινό μέρος θα καλύπτεται από γυαλί 2.5D και μάλλον θα απουσιάζει η θύρα για τ’ ακουστικά 3,5 χιλιοστών.

Το smartphone θα χρησιμοποιήσει το chipset Surge S2 της ίδιας της Xiaomi με τέσσερις πυρήνες Cortex A73 και τέσσερις πυρήνες Cortex A53 σε συνδυασμό με τη GPU Mali-G71 MP12. Το smartphone λέγεται ότι θα βγει σε δύο εκδόσεις, με  4GB/6GB RAM και 64GB/128GB αποθηκευτικό χώρο αντστοίχως.

Οι υπόλοιπες προδιαγραφές του τηλεφώνου εξακολουθούν να είναι ένα μυστήριο, αν και μπορούμε να υποθέσουμε με ασφάλεια ότι θα έχει μια οθόνη 5.15 ιντσών HD όπως το Mi6. Η τιμολόγηση της συσκευής αναμένεται να ξεκινήσει από περίπου 1.999 γιουάν ($ 297), ενώ το πιο ακριβό μοντέλο θα είναι 2.499 γιουάν (371 δολάρια).

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο