Οι επεξεργαστές 8ης γενιάς της Intel θα προσφέρουν αύξηση της απόδοσης κατά 40% σε σχέση με την τελευταία γενιά!

Μοίρασε την γνώση...

Η Intel ανακοίνωσε επίσημα την 8η γενιά επεξεργαστών Intel Core. Η γενιά αυτή περιλαμβάνει τους ανανεωμένους επεξεργαστές Lake Kaby στα 14nm, τους επεξεργαστές Lake Lake και Cannonlake στα 10nm. Προς το παρόν, η Intel έχει μιλήσει μόνο για την ανανέωση της σειράς Kaby Lake, καθώς τ’ άλλα δύο μέλη της οικογένειας θα παρουσιαστούν αργότερα αυτό το έτος.

Για αρχή, η Intel υποστηρίζει ότι η νέα γενιά θα έχει μια σημαντική αύξηση κατά 40% στην απόδοση από την τελευταία γενιά Kaby Lake . Ο πρωταρχικός λόγος πίσω από αυτή την βελτίωση λέγεται ότι είναι η αύξηση του αριθμού των πυρήνων, που έχουν τώρα αυξηθεί από δύο σε τέσσερις. Αυτά τα νέα chipset αποτελούν μέρος της σειράς U επεξεργαστών laptop και διαθέτουν τέσσερα SKU: Core i7-8650U, Core i7-8550U, Core i5-8350U και Core i5-8250U.

Η Intel δεν έχει κάνει καμία άλλη αλλαγή στην αρχιτεκτονική. Το μόνο που έχει κάνει όπως είπαμε ήταν ν’ αυξήσει τον αριθμό των πυρήνων και των threads μαζί με τη χρήση ενός γρηγορότερου γραφικού μηχανήματος ενώ βεβαιώνεται ότι όλα αυτά ταιριάζουν στο ίδιο 15W TDP . Μπορείτε να δείτε ακριβώς τι βελτιώνεται, στην εικόνα που προστέθηκε παρακάτω.

Και τα τέσσερα SKUs Intel Core 8th gen διαθέτουν πλήρη υποστήριξη για Turbo Boost 2.0, Hyper-Threading, οδηγίες AVX 2.0, Optane Memory και Quick Sync Video . Μπορούν επίσης να χειριστούν τεχνολογίες όπως την εικονική πραγματικότητα, 4K, και 3D για να προσφέρουν μια εντυπωσιακή εμπειρία.

Η Intel δήλωσε ότι το πρώτο κύμα των επεξεργαστών θα διατεθεί τον Σεπτέμβριο. Όσο για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, θα κυκλοφορήσουν στην αγορά τους επόμενους μήνες


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com