Οι νέοι γυρνάνε την πλάτη στο Facebook. Τι έδειξε έρευνα για τα social media και τους εφήβους

Μοίρασε την γνώση...

Η αλήθεια είναι ότι ο Zuk προσπαθεί να βρει καινούργιους τρόπους να μας κρατήσει στο Facebook. Γι’ αυτό και το τελευταίο καιρό σε ρωτάει πως είσαι, που πας τι κάνεις, για ν’ αντιδράσεις και να ποστάρεις. Το κάνει αυτό γιατί σε πρόσφατη έρευνα που έγινε ανάμεσα σε έφηβους στις ΗΠΑ, έδειχνε ότι είχαν χάσει πια το ενδιαφέρον τους για το Facebook.

Σε έκθεση που κυκλοφόρησε την δευτέρα στο eMarketer, δείχνει μία φθίνουσα πορεία στη χρήση του Facebook από άτομα ηλικίας 12 με 17 ετών. Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά από τότε που πρωτοεμφανίστηκε στο διαδίκτυο η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Στην ίδια έκθεση αναφέρεται επίσης ότι παρόμοια εικόνα εμφανίζουν και άτομα κάτω των 25 ετών, ενώ την ίδια στιγμή υπάρχει μεγάλη ανοδική πορεία σε Instagram και Snapchat.


Βέβαια μην ξεχνάμε ότι το Instagram ανήκει στο Facebook, οπότε ουσιαστικά δεν πάνε μακρυά, αλλά όπως και να έχει το πράγμα, το ν’ αρχίσει ο συνολικός αριθμός χρηστών να μειώνεται, δεν είναι ότι και το καλύτερο για την εταιρεία. Μένει να δούμε πως σκέφτονται εκεί τα μυαλά ν’ αντιδράσουν σε αυτή την τάση που έχει εμφανιστεί.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com