Ομάδα Ρουμάνων κλέψανε 800 iPhone από κινούμενο φορτηγό! Ούτε στο Fast & Furious να παίζανε!

Μοίρασε την γνώση...

Πιστεύω όλοι ξέρετε την ταινία Fast and Furious και τι πλοκή είχε, κυρίως στα πρώτα…κλοπή αυτοκινήτων εν κινήσει από φορτηγά ή προϊόντα. Υποθέτω την επιτυχία του Fast and Furious θέλανε να φτάσουν μία ομάδα πέντε Ρουμάνων. Στόχος τους ήταν iPhone, όπου όλοι ξέρουμε ότι δεν χάνουν την αγοραστική τους αξία και πουλιούνται πολύ εύκολα. Πως το κατάφεραν!?

Σίγουρα ο τρόπος θα σας θυμίσει Hollywood, ίσως και το Fast and Furious, αφού πήδησαν πάνω σε ένα κινούμενο φορτηγό και άρχισαν να πετούν τις συσκευές σ’ ένα αυτοκίνητο που τους ακολουθούσε! Με αυτόν τον τρόπο, οι 5 Ρουμάνοι έκλεψαν κινητά της Apple, συνολικής αξίας πολλών χιλιάδων €. Δυστυχώς ή ευτυχώς καλύτερα, δεν ήταν τόσο τυχεροί όσο στις ταινίες και τους συνέλαβε αμέσως η τοπική Αστυνομία και θα πρέπει να παρουσιαστούν στο δικαστή αυτή την εβδομάδα.


Η κλοπή αυτή δεν έγινε βέβαια σε Ελληνικό χώρο, αλλά στον αυτοκινητόδρομο Α73 στην Ολλανδία, σύμφωνα με το BBC. Έτσι στις 24 Ιουλίου, ένας από τους κλέφτες, ανέβηκε πάνω στο κινούμενο φορτηγό μέσω του καπό ενός βαν που διέθετε ειδικό αντιολισθητικό χαλάκι. Αφού ανέβηκε επάνω, άνοιξε την πόρτα και άρχισε να πετάει τα κινητά στους άλλους που περίμεναν στην κορυφή του βαν. Η σύλληψη δεν έγινε εκείνη την στιγμή, αλλά αργότερα στο σπίτι ενός από τους 5, όπου βρέθηκαν και πάρα πολλά από τα κλεμμένα iphone.

Το θέμα είναι ότι δεν έχει ανακοινωθεί εάν κατάφεραν να πουλήσουν κάποιες από τις συσκευές που έκλεψαν. Πάντως από το φορτηγό έλειπαν 800 κινητά, με μία μέση τιμή τα 800€ (και πιο πολύ για εδώ Ελλάδα, αλλά άντε να κρατήσουμε χαμηλά την τιμή), 64000€ και παραπάνω είναι σίγουρα η ζημιά! Προσοχή λοιπόν όταν αγοράζετε κινητό iphone από ιδιώτη ή τον δρόμο, μην βρεθείτε με κανένα κλεμμένο. Καλό είναι ν’ αγοράζετε ΜΟΝΟ από κατάστημα, για δικιά σας ασφάλεια!Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com