Στείλτε τώρα με τον Mozilla εντελώς δωρεάν & με ασφάλεια αρχεία έως και 1GB!

Μοίρασε την γνώση...

Οι προγραμματιστές του ιδρύματος Mozilla, που βρίσκονται πίσω από τον Firefox, δοκιμάζουν συνεχώς νέα εργαλεία και λειτουργίες για το δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης ανοικτού κώδικα. Ένα από αυτά είναι και η Αποστολή ή Send, μια δωρεάν εφαρμογή του προγράμματος περιήγησης για την κοινή χρήση αρχείων σε μέγεθος έως και 1GB. Μετά την αποστολή και τη λήψη των αρχείων, αυτά μπορούν να αυτό-καταστραφούν.

Πως μπορείτε να δοκιμάσετε το νέο χαρακτηριστικό;

Απλά ανοίξτε σε κάθε σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης το παρακάτω URL, και ρίξτε μέσα το αρχείο που θέλετε να μοιραστείτε. Τόσο απλό!

https://send.firefox.com/

Το ίδρυμα Mozilla αναφέρει ότι η νέα λειτουργία είναι απόλυτα ιδιωτική και κρυπτογραφημένή από την πλευρά του πελάτη (κάτι που σημαίνει ότι ούτε αυτοί μπορούν να δουν το τι ανεβάζετε για να μοιραστείτε με τους φίλους σας) και ότι ο σύνδεσμος που παραπέμπει στο αρχείο που ανεβάσατε θα λειτουργεί μόνο για μία λήψη ή έως και για 24 ώρες, όποιο από τα δύο συμβεί νωρίτερα.

Έτσι μπορείτε να στείλετε τα projects πολύ γρήγορα όσο και με άλλες υπηρεσίες όπως την WeTransfer. Φαίνεται να είναι μια εξαιρετική επιλογή όταν πρέπει να μοιραστείτε κάτι με ασφάλεια χωρίς να ανησυχείτε ότι θα το δουν άλλοι.

Η φήμη του ιδρύματος Mozilla, μπορεί και επιτρέπει την εμπιστοσύνη…

Via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com