Τα Helio P23 και P30 της MediaTek έρχονται με βελτιώσεις ταχύτητας LTE, υποστήριξη για διπλές κάμερες και πολλά άλλα!

Μοίρασε την γνώση...

Η MediaTek προσπαθεί να βελτιώσει τα προϊόντα της, ώστε να γίνουν πιο ανταγωνιστικά. Για τον λόγο αυτό ετοιμάζεται να προσθέσει άλλα δύο μέλη στην οικογένεια των επεξεργαστών που έχει, τα Helio P23 και P30. Τα δύο αυτά νέα μέλη θα προσφέρουν αμφότερες βελτιώσεις στην ταχύτητα LTE, θα έχουν υποστήριξη διπλής κάμερας και dual-SIM VoLTE, ενώ θα έχει και καλύτερο προγραμματισμό ισχύος στα low και mid range κινητά.

Σας έχουμε πει πάρα πολλές φορές για την μόδα της διπλής κάμερας που όλο και περισσότερα κινητά την εφαρμόζουν. Σίγουρα μία νέα τέτοια τάση, δεν θα μπορούσε η MediaTek να την αφήσει ανεκμετάλλευτη, οπότε έπρεπε να την προσθέσει σαν δυνατότητα στη σειρά P. Το P23 μπορεί να χειριστεί 13MP + 13MP αισθητήρα, ενώ το P30 μπορεί να φτάσει μέχρι και 16MP + 16MP. Και οι δύο θα περιλαμβάνουν τη σουίτα επεξεργασίας εικόνων Imagiq 2.0 της MTK για την παραγωγή “εικόνων υψηλής ποιότητας σε διάφορες συνθήκες φωτισμού”. Το P30 θα λάβει επίσης μια νέα Vision Processing Unit (VPU) για να μειώσει το φορτίο στον κύριο επεξεργαστή όταν χρησιμοποιεί την κάμερα και τον ISP.


Τα δύο νέα τσιπ θα διαθέτουν τη GPU Mali G71-MP2 (P23: 770MHz, P30: 950Mhz), καθώς και υποστήριξη διπλής SIM VoLTE / ViLTE. Αυτό είναι εν μέρει εξαιτίας του τελευταίου μόντεμ WorldMode της MediaTek, το οποίο διαθέτει ταχύτητες Cat-7/13 με 300Mb/s και 150Mb/s. Τέλος, η σειρά P χρησιμοποιεί το CorePilot 4.0, ένα πρόγραμμα διαχείρισης ισχύος και θερμικής διαχείρισης της MTK.

Το Helio P23 θα είναι διαθέσιμο σε κατασκευαστές συσκευών σε όλο τον κόσμο το Q4, ενώ το P30 θα περιοριστεί στην Κίνα προς το παρόν.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com