Τα Xiaomi Mi 7 και το Samsung Galaxy S9 αναμένεται να είναι τα πρώτα με τον Snapdragon 845, το 2018 που θα μας έρθουν

Μοίρασε την γνώση...

Από την εμφάνιση του Xiaomi Mi5, οι αντίπαλες εταιρείες της Xiaomi, κατάλαβαν ότι θα έχουν πια ένα ζόρικο αντίπαλο μπροστά τους και ότι καλό είναι ν’ αρχίσουν να την παίρνουν σοβαρά. Για’ αυτό το λόγο η Samsung προσπαθούσε φέτος να βγάλει αυτή πρώτη κινητό με τον Snapdragon 835 και όχι και κάποια άλλη εταιρεία μαζί της. Βέβαια το Xiaomi Mi 6 εμφανίστηκε επίσης με τον ίδιο επεξεργαστή, κάνοντας μία πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση, κερδίζοντας μάλιστα σε κάποια σημεία θα μπορούσε να πει κανείς, την Samsung. Τα ίδια αναμένουμε να δούμε και με τα Xiaomi Mi 7 και Samsung Galaxy S9, όταν θ’ ανακοινωθούν αργότερα μέσα στο 2018.Από τις διάφορες φήμες που κυκλοφορούν, έχουμε ξεχωρίσει 3 πράγματα που πιστεύομε ότι θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτών των δύο ναυαρχίδων. Τα τρία αυτά πράγματα θα είναι ο Snapdragon 845, η ύπαρξη πλήρους οθόνης και η 3D αναγνώριση προσώπου.

Ξεκινώντας με τον Snapdragon 845, η Qualcomm μας έχει ήδη ανακοινώσει ότι δουλεύει πάνω του. Θα είναι το επόμενο μοντέλο μετά τον 835, θα είναι κατασκευής 7nm ενώ θα διαθέτει 8 πυρήνες. Για κάρτα γραφικών θα έχει την GPU Adreno 630 που θα παρέχει βελτιωμένα γραφικά. Η ημερομηνία κυκλοφορίας αναμένεται να είναι στο τέλος του τρέχοντος έτους, άρα κινητά με αυτόν τον επεξεργαστή θα δούμε το 2018.


Αναφορικά με το δεύτερο στοιχείο, την πλήρη οθόνη, μετά και το βίντεο που σας δείξαμε πρώτοι εδώ με το Mi Mix 2, δεν νομίζω να πιστεύετε ότι θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Και η Xiaomi αλλά και η Samsung, είναι δύο εταιρείες που έχουν δείξει την αξία τους στο θέμα πλήρης οθόνη!

Επίσης σας έχουμε ήδη αναφέρει ότι πολλοί κατασκευαστές δουλεύουν πάνω στην ιδέα της 3D αναγνώρισης προσώπου, σαν έξτρα χαρακτηριστικό ασφαλείας, άρα και αυτό αναμένεται να το δούμε μέσα στο 2018.


Βέβαια θα μου πείτε, η Qualcomm δεν μας έχει ανακοινώσει ακόμα επίσημα πότε σκοπεύει να βγάλει στην αγορά τον Snapdragon 845. Και η Samsung είναι σίγουρο ότι θα προσπαθήσει όπως και φέτος να είναι η πρώτη που θα τον έχει στα χέρια της! Μάλιστα υπάρχουν πάρα πολλές φήμες, ότι η Samsung έχει ήδη κάνει μία μεγάλη παραγγελία για τον Snapdragon 845 για το Galaxy S9. Απ’ ότι φαίνεται, για άλλη μία φορά οι υπόλοιποι κατασκευαστές κινητών, θα πρέπει να καλυφθούν με ότι έχει μείνει από την ποσότητα των 845 που θα βγούνε στην αγορά. Βέβαια, όπως έγινε και φέτος, μην νομίζετε ότι η Xiaomi δεν θα προσπαθήσει να κρατήσει όσο μπορεί μεγαλύτερη παρτίδα από αυτά τα εναπομείναντα845 που θα μείνουν, καθώς για τους 835 η εταιρεία είχε ανακοινώσει ότι ήταν ένας από τους σημαντικότερους πελάτες του Snapdragon 835.

Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν…..


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com