Το OnePlus 5 λαμβάνει την OxygenOS 4.5.8 μετά από την τελευταία ενημέρωση που αποσύρθηκε λόγο προβλημάτων αποστράγγισης της μπαταρίας

Μοίρασε την γνώση...

Το OnePlus κυκλοφόρησε μια νέα ενημέρωση για το OnePlus 5, μετά την πρόσφατη απόσυρση του OxygenOS 4.5.7 λόγω προβλημάτων με τρεμούλιασμα κατά τη διάρκεια παιξίματος παιχνιδιών αλλά και της αποστράγγισης της μπαταρίας, προβλήματα που δημιουργήθηκαν με την rom που έφτιαχνε το emergency call bug.

Δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι η νέα έκδοση του Oxygen OS, h 4.5.8 είναι στα 310MB εάν αλλάζετε από 4.5.6 ή μόλις 49MB εάν είχατε εγκαταστήσει την 4.5.7. Το αρχείο καταγραφής αλλαγών (changelog) είναι αρκετά ίδιο με αυτό της τελευταίας αναβάθμισης λογισμικού. Οι πιο αξιοσημείωτες προσθήκες περιλαμβάνουν την ηλεκτρονική σταθεροποίηση εικόνας (EIS) για καταγραφή βίντεο 4K και ένα νέο εργαλείο γραμματοσειράς + γραμματοσειράς. Ακολουθεί ο πλήρης κατάλογος των αλλαγών που έρχονται με τη νέα ενημέρωση:

1. Νέες προσθήκες:

Παρουσιάζοντας τη νέα γραμματοσειρά OnePlus Slate
Προστέθηκε EIS για εγγραφή βίντεο 4k

2. Ενημέρωση:
Ενημερώθηκε το επίπεδο ενημερωμένης έκδοσης ασφαλείας Android για την 1η Ιουλίου 2017

3. Βελτιστοποιήσεις:
Βελτιώσεις συνδεσιμότητας Wi-Fi
Αναβαθμίσεις μπαταρίας σε αναμονή

4. Διορθώσεις σφαλμάτων:
Σταθερές περιστασιακές διαρροές ήχου στα ηχεία όταν χρησιμοποιείτε ακουστικά
Σταθερό σφάλμα ήχου κλείστρου κάμερας σε σιωπηλή λειτουργία για την ινδική περιοχή
Σταθερά περιστασιακά τρεμουλιάσματος όταν παίζετε παιχνίδια
Σταθερή αποστράγγιση μπαταρίας για χρήστες Jio

Η εγκατάσταση του OTA της ενημερωμένης έκδοσης θα γίνει σταδιακά, οπότε ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος για να φτάσει σε όλες τις συμβατές συσκευές. Όπως πάντα, βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνό σας είναι επαρκώς φορτισμένο και συνδεδεμένο σε δίκτυο Wi-Fi προτού προχωρήσετε με την ενημερωμένη έκδοση κώδικα.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com