Το OnePlus 6 φαίνεται ότι θα έχει διπλές κάμερες, λαμπερό λογότυπο και πολλά άλλα…

Το OnePlus 5 είναι μία από τις καλύτερες ναυαρχίδες της χρονιάς και, όπως και τα προηγούμενα smartphones της εταιρείας, φέρει εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Βέβαια θα μου πείτε το 5 μόλις βγήκε, οπότε ίσως και να είναι λίγο νωρίς να μιλάμε για την επόμενη έκδοση, παρόλα αυτά βρήκαμε μια σχεδιαστική ιδέα που δείχνει τι μπορεί να περιλαμβάνει το OnePlus 6 και ποια χαρακτηριστικά μπορεί να φέρει.

Αυτή η σχεδίαση του OnePlus 6 προέρχεται από το Upcoming Phones και δείχνει τη ναυαρχίδα με πολλά χαρακτηριστικά που έχουμε δει σε πολλές σύγχρονες ναυαρχίδες, αλλά όχι όμως σε κάποιο από τα κινητά της OnePlus. Για αρχή, το OnePlus 6 γίνεται λίγο πιο αθλητικό, αφού αποκτάει πια οθόνη 5.5 ιντσών Quad HD AMOLED, με σχεδόν καμία πρόσοψη που έχει αρχίσει να γίνεται πια τάση, αφού το έχουμε δει και σε πολλά άλλα. Προτείνει επίσης έναν εξαιρετικά γρήγορο σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη καθώς και έναν σαρωτή ίριδας.


Λέγεται ότι θα διαθέτει ένα σύστημα διπλής κάμερας 25-megapixel (κάθετα ευθυγραμμισμένες) στην πίσω όψη με διπλό φλας LED και μια διπλή μπροστινή κάμερα των 16-megapixel με φλας. Η ιδέα του σχεδιασμού δεν λέει τίποτα για τον επεξεργαστή, αλλά αναφέρει ότι θα έχει 8GB RAM, ενώ θα υπάρχουν τρεις επιλογές αποθήκευσης: 32GB, 128GB, και 256GB. Το OnePlus 6 λέγεται ότι για μπαταρία θα έχει μία των 4000mAh και τρέχει το Android Oreo φυσικά. Άλλα χαρακτηριστικά που θα περιλαμβάνει θα είναι πιστοποίηση IP68 για αντοχή σε σκόνη και νερό, ένα λαμπερό λογότυπο OnePlus στο πίσω μέρος όπως το έχουμε δει στα Apple MacBooks, αλλά και άλλα πολλά που μένει να δούμε. Τέλος, το OnePlus 6 το έχουν φανταστεί να βγαίνει σε χρώματα του Jet Black, Gold και Pearl White.

Εδώ είναι το βίντεο σχεδιασμού που δείχνει το OnePlus 6:

 

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram