Το Pixel 2 και το Pixel 2 XL θα κυκλοφορήσουν στις 5 Οκτωβρίου με το Snapdragon 836

Για τα νέα μοντέλα κινητών της Google, Pixel 2 και Pixel 2 XL, έχουν ακουστεί διάφορα πράγματα εδώ και κάμποσο καιρό, αλλά ποτέ δεν είχαμε καταφέρει να μάθουμε με τι επεξεργαστή τελικά θα κυκλοφορήσουν αλλά και πότε θα κυκλοφορήσουν. Χάρις όμως ένα tweet του χρήστη Evan Blass (@evleaks), τώρα τα γνωρίζουμε και τα δύο.

Βάση λοιπόν το tweet του @evleaks, τα δύο νέα μοντέλα κινητών της Google, θα χρησιμοποιήσουν τον Snapdragon 836 σαν επεξεργαστή , ενώ αναμένετε να ανακοινωθούν και επίσημα στις 5 Οκτωβρίου.

Google’s second-generation Pixel handsets, powered by Snapdragon 836 SoC’s, will be unveiled on October 5th.

— Evan Blass (@evleaks) August 24, 2017

Σε μία ενημέρωση του FCC για το Pixel 2 πριν από περίπου μια εβδομάδα, το “8998” φάνηκε ότι θα έχει για επεξεργαστή είτε τον Snapdragon 835 είτε τον 836, που όμως δεν έχει ακόμα επίσημα ανακοινωθεί. Ο Evan όπως βλέπετε, μας επιβεβαίωσε τώρα ότι και το Pixel 2 θα πάρει τελικά τον νεώτερο επεξεργαστή, δείχνοντας ότι και αυτή την φορά το μοντέλο XL θα είναι απλώς μεγαλύτερο σε διαστάσεις και τίποτα άλλο παραπάνω.

Το αρχικό Pixel παρουσιάστηκε στις 4 Οκτωβρίου. Το Pixel 2 θα κάνει το ντεμπούτο του μία ημέρα αργότερα στις 5 Οκτωβρίου. Αυτό θα κάνει το πρώτο Pixel σχεδόν ένα χρόνο παλιό απ’ όταν βγαίνει ο διάδοχός του, κάτι που είναι σπάνιο αυτές τις μέρες.

Γνωρίζουμε ήδη ότι το Pixel 2 θα έρθει με 4GB RAM, διπλά ηχεία που θα βλέπουν προς τα εμπρός, μια οθόνη 4,97 ” με 1080p ανάλυση το μικρό μοντέλο και με μία οθόνη 5,99″ και ανάλυση 1440p το XL. Απ’ ότι φαίνεται θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 5 Οκτωβρίου για να δούμε και την επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία, εκτός εάν προκύψει και κάποια άλλη διαρροή στο δρόμο και την μάθουμε. Εσείς πάντως εάν θέλετε να είστε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα, μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας.

[profilepress-login id=”3″]

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram