Το Samsung Galaxy A3 (2017) άρχισε να παίρνει την αναβάθμιση σε Android 7.0 Nougat!

Μοίρασε την γνώση...

Μετά από μήνες αναμονής, το φθηνότερο smartphone της σειράς Galaxy A (2017) παίρνει επιτέλους την ενημέρωση Android 7.0 Nougat. Τον Μάιο , το Samsung Galaxy A3 (2017) εντοπίστηκε στο GFXBench, να τρέχει μία νέα έκδοση Android, αλλά χρειάστηκε στην Samsung περισσότερο από δύο μήνες για να αρχίσει να δώσει την ενημέρωση.

Εάν τυχαίνει να ζείτε στη Ρωσία, τότε θα είστε ανάμεσα στους πρώτους που θα λάβετε την ενημερωμένη έκδοση του Android 7.0 για το Samsung Galaxy A3 (2017) . Στην πραγματικότητα, η διανομή της νέας έκδοσης ξεκίνησε στις 26 Ιουλίου, έτσι πολλοί χρήστες του Galaxy A3 (2017) λογικά θα έχουν ήδη λάβει την ενημέρωση.


Λάβετε υπόψη ότι αυτό είναι ένα αρκετά μεγάλο download, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χώρο αποθήκευσης πριν από την προσπάθεια ενημέρωσης. Μαζί με όλα τα χρήσιμα χαρακτηριστικά που φέρνει το Android 7.0 Nougat, οι ιδιοκτήτες του Samsung Galaxy A3 (2017) θα λάβουν επίσης την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Ιουλίου .

Λογικά μετά θα έχουν σειρά και οι επόμενες χώρες, μαζί και η Ελλάδα, που θα πάρουν την ενημερωμένη έκδοση Android 7.0 Nougat για το Samsung Galaxy A3 (2017), οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ελέγχετε ανά 2-3 ημέρες εάν είναι προς διάθεση.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com