Το Xiaomi Mi MIX 2 πήρε πιστοποίηση 3C και σύντομα θα βγει στην αγορά!

Μοίρασε την γνώση...

Πριν από μερικές ημέρες σας δείξαμε το βίντεο που ανέβασε ο σχεδιαστής του Mi Mix 2 στον λογαριασμό του στο Facebook, πως θα είναι το πολυναμενώμενο κινητό. Παρόλο που όλες οι φήμες λένε ότι στις 12 Σεπτεμβρίου είναι ν’ ανακοινωθεί επίσημα, αυτό δεν σημαίνει ότι αυτή θα είναι και η τελική. Έτσι οι σημερινές φήμες δίνουν άλλη ημερομηνία κυκλοφορίας του κινητού. 

Έτσι, βάση με το όσα ακούμε σήμερα,  το Mi MIX 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά στους επόμενους δύο μήνες και αρχές του επόμενου. Το άλλο που μάθαμε είναι ότι το κινητό εμφανίστηκε στο TENNA και πήρε την πιστοποίηση 3C με την κωδική ονομασία Chiron. Έτσι, νομίζω ότι είναι ώρα να μαζέψουμε όλα όσα ξέρουμε για το κινητό, να δούμε πως θα είναι….


Κατ ‘αρχάς, γνωρίζουμε ότι το Xiaomi Mi MIX 2 θα έρθει με μια οθόνη χωρίς πλαίσιο. Νομίζω όλοι έχετε δει το εντυπωσιακό βίντεο. Αυτό που μαθαίνουμε όμως είναι ότι τελικά η οθόνη θα είναι 6 ιντσών και όχι 6.4 που είχε ακουστεί αρχικώς και είναι και το Mi Mix. Προμηθευτής αυτής της εντυπωσιακής οθόνης είναι η ιαπωνική εταιρεία JDI.

Το πλαίσιο του τηλεφώνου έχει ακουστεί ότι είναι από ανοξείδωτο χάλυβα, αλλά δεδομένου ότι αυτό θα σήμαινε μεγάλο βάρος, είμαι σίγουρος ότι η τελική έκδοση θα είναι από αλουμίνιο.


Όσο για τον επεξεργαστή, ακούγεται ότι θα υπάρχουν δύο εκδόσεις, με τον Snapdragon 660 ή τον 835 . Πέρυσι, όταν κυκλοφόρησε το αρχικό Mi MIX, ήρθε με τον καλύτερο επεξεργαστή εκείνη την στιγμή, τον Snapdragon 821. Έτσι, πολλοί πιστεύουν ότι αυτή η παράδοση θα συνεχιστεί. Αλλά γνωρίζουμε ότι η Qualcomm έχει κάμποσα προβλήματα στην παραγωγή αρκετών SND835, οπότε υπάρχει η πιθανότητα να αντικατασταθεί από τον Snapdragon 660.

Όπως βλέπετε, δεν γνωρίζουμε και πάρα πολλά για το Xiaomi Mi MIX 2. Αυτό υποθέτω γίνεται γιατί δεν είναι άμεσα να εμφανιστεί στην αγορά και να έχουμε σωρηδόν τις διαρροές, όπως έγινε πχ με το 5Α. Το μόνο σίγουρο πράγμα μέχρι στιγμής, είναι πραγματικά φανταστική εμφάνιση που μοιάζει αρκετά με το Samsung Galaxy S8. Η μεγαλύτερη διαφορά σε σύγκριση με το τηλέφωνο της Samsung, είναι η απουσία περιθωρίων προς τις 3 πλευρές.

Εν αναμονής λοιπόν πότε θα βγει το Mi Mix 2.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com