Το Xiaomi MI Note 3 έρχεται με Snapdragon 845 και αναγνώριση προσώπου σαν χαρακτηριστικό!

Μοίρασε την γνώση...

Όπως ξέρουμε το Iphone 8 θα χρησιμοποιεί Face ID, οπότε είναι μόνο θέμα χρόνου να ακολουθήσουν και οι άλλοι κατασκευαστές. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσει αυτό το χαρακτηριστικό η Apple, αλλά σίγουρα είναι κάτι που διαφέρει. Το ωραίο είναι ότι και η “Apple της Κίνας”, η Xiaomi, θα έχει ένα ανάλογο χαρακτηριστικό στην επόμενη ναυαρχίδα Xiaomi MI Note 3.

Η επόμενη ναυαρχίδα της Xiaomi, MI Note 3, αναμένεται να κυκλοφορήσει βάση τα όσα ξέρουμε στο τέταρτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Σύμφωνα πάντως με τον Guo Xiaoguang, το Mi Note 3 θα χρησιμοποιήσει ένα νέο αναγνωριστικό 3D προσώπου, ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά που θα έχει. Συγκεκριμένα, τα Xiaomi MI Note 3 και το Xiaomi MI7 θα είναι πιθανότατα αυτά που θα χρησιμοποιούν το χαρακτηριστικό του FACE ID και δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τη δυνατότητα έναρξης μιας νέας γραμμής προϊόντων που να βασίζονται σε αυτό το χαρακτηριστικό. Όσον αφορά την τεχνολογία που θα χρησιμοποιεί για να έχει αυτό το χαρακτηριστικό, θα είναι μέσω επεξεργαστή της Qualcomm.


Αυτό θα μπορεί να γίνει, γιατί πριν από λίγο η Qualcomm ανακοίνωσε ότι το επερχόμενο Qualcomm SoC ISP θα έχει ενσωματωμένη τεχνολογία ανίχνευσης βάθους πεδίου, κάτι παρόμοιο δηλαδή με το αυτό που χρησιμοποιεί η Microsoft στο Xbox Kinect, ώστε να μπορεί να ανιχνεύει την ταυτότητα προσώπου όπως θα κάνει και το Iphone 8.

Αυτό βέβαια σημαίνει ότι θα πρέπει να βελτιωθεί το AR, για την σωστή 3D ανίχνευση με την πίσω κάμερα του. Ο λόγος που θα προστεθεί αυτό το χαρακτηριστικό, είναι για ν’ αυξηθεί ακόμα περισσότερο η ασφάλεια και να μεταφερθεί ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη πια.


Εφόσον λοιπόν σκέφτεται πια σοβαρά και η Xiaomi να προσθέσει στα χαρακτηριστικά των κινητών της το Face ID, μάλλον θα είναι η νέα τάση και η νέα μόδα πια σιγά-σιγά, μετά την διπλή κάμερα που σχεδόν όλα τα κινητά έχουν πια. Το Xiaomi MI Note 3 ξέρουμε ότι θα κυκλοφορήσει με τον επεξεργαστή Snapdragon 845.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com