Το Xiaomi Mi Note 3 είναι εδώ! Δείτε δείγμα από την φωτογραφική του μηχανή και πληροφορίες για το κινητό που διέρρευσε κατά λάθος ο CEO της εταιρείας, Lei Jun!

Μοίρασε την γνώση...

Απ’ ότι φαίνεται ο CEO της Xiaomi μέχρι στιγμής, είναι η καλύτερη πηγή για διαρροές για τα νέα κινητά της εταιρείας! Πραγματικά έχει πάρει το ψωμί των άλλων leakster! Πριν μερικές ημέρες μας έδινε στο Weibo πληροφορίες σχετικά με το Xiaomi Redmi Note 5A και τώρα μας έδωσε για το Xiaomi Mi Note 3 που το είχε στα χέρια του ενώ ήταν στο κατάστημα της Mi στο Honk Kong και τραβούσε φωτογραφίες! Δείτε λοιπόν τι είδαμε και τι μάθαμε!

Ο CEO της Xiaomi, φαίνεται να του αρέσει πάρα πολύ να ποστάρει διάφορα στον λογαριασμό του στο Weibo. Εξάλλου από εκεί έχουμε μάθει όλες τις διαρροές που έχει κάνει. Πρόσφατα λοιπόν, δημοσίευσε μια φωτογραφία του καταστήματος Mi του Χονγκ Κονγκ. Χμμ … θα μου πείτε ε και τι έγινε!? Το θέμα είναι ότι μαζί με την φωτογραφία, ανέβασε και κατά λάθος τα στοιχεία της κάμερας της φωτογραφίας. Βέβαια με το που το κατάλαβε μέσα στο επόμενο λεπτό, διέγραψε την φωτογραφία, αλλά ήδη χρήστες είχαν αποθηκεύσει την πληροφορία αυτή, μιας και έχει πάρα πολλούς ακόλουθους στο Weibo. Αποδείχθηκε λοιπόν ότι η φωτογραφία που διαγράφηκε, είχε παρθεί με το Xiaomi Mi Note 3! Θα μου πείτε ποιο Xiaomi Mi Note 3, αφού δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα το μοντέλο αυτό και το περιμένουμε τον επόμενο μήνα! Φυσικά αυτό δεν ισχύει για τον CEO της Xiaomi, της εταιρείας που βγάζει το εν λόγο κινητό.


Στην εικόνα παρακάτω, θα δείτε όλες τις λεπτομέρειες της εικόνας όπως την τοποθεσία στην κάμερα, το μέγεθος, την ημερομηνία, την γεωγραφική τοποθεσία, τ’ όνομα του τηλεφώνου καθώς και τις ρυθμίσεις της κάμερας.

Το όνομα του κινητού τηλεφώνου αναφέρεται σαφώς ως Xiaomi Mi Note 3, όπως βλέπετε πολύ καθαρά στο σημείο που έχω μαρκάρει με κόκκινο, ενώ μαθαίνουμε ότι το άνοιγμα της πίσω κάμερας είναι f / 1,8. Επιπλέον, πρέπει να σημειώσουμε ότι η φωτογραφία έχει ανάλυση 4032 x 3016 pixels . Αυτό σημαίνει ότι η κάμερα Xiaomi Mi Note 3 υποστηρίζει ανάλυση εικόνας έως 4K και το ίδιο ισχύει και για την εγγραφή βίντεο.


Κοιτάζοντας την εικόνα του καταστήματος Mi στο Χονγκ Κονγκ, το αποτέλεσμα ταιριάζει σε μεγάλο βαθμό με τη φωτογραφική μηχανή του Mi 6. Θα μπορούσε να είναι από Mi 6 αλλά οι ιδιότητες της εικόνας δεν εμφανίζουν το όνομα “Mi 6” αλλά “Mi Note 3”. Επιπλέον, οι εσωτερικές λήψεις φαίνεται να είναι κάπως καλύτερες από τη Mi 6, διατηρείται το φυσικό χρώμα αλλά απουσιάζουν οι λεπτομέρειες στο βάθος.

Εάν η εικόνα αυτή έχει πράγματι ληφθεί από τη φωτογραφική μηχανή ενός Xiaomi Mi Note 3, αυτό σημαίνει ότι το Xiaomi Mi Note 3 έχει ήδη περάσει στη μαζική παραγωγή και θα μπορούσε να κυκλοφορήσει μαζί με το Xiaomi Mi MIX 2 τον επόμενο μήνα. Αυτό σημαίνει επίσης ότι η πιστοποίηση 3C των Xiaomi MCE8 και MCT8 θα μπορούσε να είναι Xiaomi Mi MIX 2 και του Mi Note 3 ή θα μπορούσαν να είναι δύο εκδόσεις του Xiaomi Mi Note 3. Τέλος πάντων, λίγο καιρός έχει μείνει ακόμα, οπότε υπομονή και πάρτε και κανένα υπογλώσσιο για ν’ αντέξετε την πίεση!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com