Το YouTube Music αφήνει τώρα τους χρήστες να κατεβάσουν τραγούδια, albums και playlist για offline ακρόαση

Μοίρασε την γνώση...

Μέχρι να συγχωνεύσει η Google τις υπηρεσίες YouTube Red και Play Music, οι λάτρεις της μουσικής μπορούν αν επωφεληθούν από τις νέες λειτουργίες που είναι διαθέσιμες μόνο με συνδρομή κανονικά. Το YouTube Red είναι μια premium υπηρεσία που απαιτεί μηνιαία χρέωση, αλλά μία από τις λειτουργίες που χρησιμοποιούν οι συνδρομητές της σε τακτική βάση είναι πλέον διαθέσιμη δωρεάν και στους χρήστες της YouTube Play Music.

Με την τελευταία ενημέρωση του Youtube Music, έχετε πια την δυνατότητα να κάνετε αποθήκευση τραγουδιών, άλμπουμ και λιστών αναπαραγωγής για ακρόαση χωρίς σύνδεση, όπως επιβεβαίωσε πρόσφατα και η Google.


Εάν έχετε ήδη ενημερώσει στην πιο πρόσφατη έκδοση στο smartphone σας, θα βρείτε μια νέα επιλογή Αποθήκευση εκτός σύνδεσης που βρίσκεται κρυμμένη κάτω από το εικονίδιο Μενού που επισημαίνεται με τρεις κουκκίδες. Στη συνέχεια, θα ερωτηθείτε εάν θέλετε να αποθηκεύσετε μόνο τον ήχο, το βίντεο SD ή το βίντεο HD.

Αφού η εφαρμογή αποθηκεύσει το αρχείο που επιθυμείτε, θα έχετε πια πρόσβαση χωρίς να χρειάζεται να έχετε σύνδεση, πατώντας στη φωτογραφία προφίλ σας και επιλέγοντας τη λειτουργία Offline.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com