Παρουσίαση του Xiaomi Mi Selfie Stick με BT τηλεχειριστήριο (με πραγματικές φωτογραφίες και βίντεο παρουσίαση). Δείτε που μπορείτε να το αποκτήσετε και εσείς πιο φθηνά!

Μοίρασε την γνώση...

Το τελευταίο διάστημα έψαχνα να βρω έναν τρίποδα που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω για να φτιάξω πιο εύκολα τις παρουσιάσεις που βλέπετε στο site και ταυτόχρονα επειδή είναι καλοκαίρι, ένα σελφοκόνταρο όπως τα λέμε στα ελληνικά, για να το πάρω μαζί μου στις διακοπές μου. Ψάχνοντας βρήκα το τελευταίο Selfie Stick της Xiaomi, που είναι και σελφοκόνταρο και τρίποδας και έχει και τηλεχειριστήριο μέσω Bluetooth, για να μπορείς να παίρνεις φωτογραφίες και βίντεο από μακρυά. Έτσι έπεσε η παραγγελία! Ας δούμε τι ήρθε όμως….

Η παραγγελία έγινε στο Geekbuying, καθότι είχε την χαμηλότερη τιμή όταν το παράγγειλα. Το δεματάκι ήρθε με ταχυδρομείο, συστημένο, χωρίς να πληρώσω άλλα χρήματα κατά την είσοδο του εδώ, όπως φάνηκε ότι θα γινόταν, από τον χαμό των θεμάτων σχετικά με τα νέα τέλη εκτελωνισμού στα ΕΛΤΑ, αυτές τις ημέρες! Το δεματάκι παρόλο που ήταν πολύ καλά προστατευμένο με αφρώδες υλικό, δυστυχώς το κουτί μου ήρθε ελαφρώς στραπατσαρισμένο, όπως θα δείτε και στις φωτό… Όπως βλέπετε, στο κουτί, στην μία πλευρά έχει φωτογραφία του σελφοκόνταρου της Xiaomi και στις υπόλοιπες πλευρές έχει διάφορες πληροφορίες στα κινέζικα όμως. Αλλά θα μου πείτε….ποιος θέλει οδηγίες για να δουλέψει ένα σελφοκόνταρο, σωστά!?


Ανοίγοντας πάντως το κουτί, το περιεχόμενο δεν είχε πάθει απολύτως τίποτα!. Πάνω πάνω είχε ένα μικρό κουτάκι, όπου μέσα τελικά περιείχε το ΒΤ τηλεχειριστήριο και ακριβώς από κάτω ήταν το σελφοκόνταρο της Xiaomi. Το σελφοκόνταρο είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, πολύ καλής ποιότητας όπως όλα τα προϊόντα της Xiaomi και με διαστάσεις όταν είναι μαζεμένο, 45 × 49.5 × 190 mm. Όταν το ανοίγεις, το μήκος του φτάνει στα 890mm, ενώ ζυγίζει μόλις 155γρ. Καταλαβαίνετε λοιπόν πόσο ελαφρύ είναι και πόσο εύκολα μπορείς να το βάλεις ακόμα και στην τσέπη σου και να το πάρεις μαζί σου!

Η κεφαλή του σελφοκόνταρου μπορεί να γυρίσει 360° γύρω από τον άξονά της, όπως και ολόκληρο το πάνω μέρος, έτσι ώστε να τοποθετήσετε το κινητό όπως σας αρέσει. Επίσης θα προσέξατε σε μία από τις φωτογραφίες από πάνω, ότι κάπου έχει μία εσοχή. Πολύ σωστά μαντέψατε, εκεί θα μπει το ΒΤ τηλεχειριστήριο, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε εξ αποστάσεως το κινητό σας, όταν το χρησιμοποιείται σαν σελφοκόνταρο.


Το ΒΤ τηλεχειριστήριο, όπως σας είπα πιο πριν, είναι σ’ ένα ξεχωριστό κουτάκι. Βγάζοντας έξω, για να το ενεργοποιήσετε, απλώς πατάτε το κουμπί με το Mi λογότυπο. Για να το συνδέσετε με το κινητό σας, το πατάτε κάμποση ώρα, όπως σε όλες τις ΒΤ συσκευές, μέχρι να δείτε το μπλε φωτάκι ν’ αναβοσβήνει. Τρέχετε τότε την ανίχνευση νέων ΒΤ συσκευών στο κινητό σας και θα το δείτε σαν XMZPG. Αφού συνδεθεί, το τηλεχειριστήριο είναι έτοιμο για χρήση! Φυσικά μόλις συνδεθεί, μπορείτε ν’ αλλάξετε τ’ όνομα σε ότι θέλετε, ώστε να το αναγνωρίζετε πιο εύκολα ανάμεσα στις άλλες ΒΤ συσκευές που έχετε. Το BT τηλεχειριστήριο είναι συμβατό με Android 4.3 και άνω, iOS 5.0 και άνω.

Το ΒΤ τηλεχειριστήριο έρχεται με μία ενσωματωμένη 60mAh επαναφορτιζόμενη Li-ion μπαταρία. Για να κλείσει το τηλεχειριστήριο, απλώς το πατάτε το κουμπί, μέχρι να σβήσει το φωτάκι. Εννοείται ότι μπορείτε να το δουλεύετε είτε πάνω στο κοντάρι, είτε μόνο του, μακρυά, μέχρι και 10 μέτρα μακρυά.

Δείτε παρακάτω και ένα βίντεο παρουσίαση του Xiaomi Mi Selfie stick, για να δείτε καλύτερα πως είναι και τι κάνει.

Όπως βλέπετε και με τα χαρακτηριστικά που έχει, το Xiaomi Selfie Stick με ΒΤ τηλεχειριστήριο, είναι το ιδανικό σελφοκόνταρο για τις διακοπές σας, για να τραβάτε ποιοτικά και σταθερά βίντεο από απόσταση ή και φωτογραφίες! Το Xiaomi Selfie Stick με το ΒΤ τηλεχειριστήριο, μπορείτε να το βρείτε σε ειδική προσφορά στο Geekbuying, επίσης σε προσφορά το έχει και το Banggood, όπως και το TomTop.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Μία άποψη για το “Παρουσίαση του Xiaomi Mi Selfie Stick με BT τηλεχειριστήριο (με πραγματικές φωτογραφίες και βίντεο παρουσίαση). Δείτε που μπορείτε να το αποκτήσετε και εσείς πιο φθηνά!”

  1. asusnet12 asusnet

    Το απέκτησα κι εγώ είναι καταπληκττικό, με το ξεχωριστό κουμπί να κάνει την διαφορά.

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com