Έναρξη συνεργασίας μεταξύ του iTechNews.gr και της CHUWI Greece!

Μοίρασε την γνώση...

Την εταιρεία CHUWI σίγουρα την έχετε ακούσει κάμποσες φορές εδώ στο iTechNews.gr, καθότι έχουμε παρουσιάσει πάνω από μία φορές δικά της προϊόντα, που μας άρεσαν και τα προτείνουμε. Μετά από επικοινωνία που είχε η CHUWI Greece με εμάς, αποφασίσαμε να συνεργαστούμε, ώστε να γίνει ακόμα πιο γνωστή αυτή η φοβερή εταιρεία στο Ελληνικό κοινό!

Η Chuwi, είναι μία πασίγνωστη κινέζικη εταιρία με έδρα τη Shenzen. Δημιουργήθηκε το 2004 και παράγει πληθώρα προϊόντων όπως tablets, laptop, ρομποτικές μηχανές καθαρισμού αλλά και πολλά ακόμα καινοτόμα προϊόντα (όπως ο πολυφορτιστής τσέπης  Chuwi Hi-Dock). Τον τελευταίο καιρό, έχει εστιάσει στην παραγωγή οικονομικών dual boot Laptop/tablet .Η αξιοπιστία των προϊόντων της φαίνεται από το γεγονός ότι είναι στρατηγικός συνεργάτης της Intel και της Microsoft.H Chuwi έχει καταφέρει να διαθέσει τα προϊόντα της σε παραπάνω από 25 εκατομμύρια χρήστες και συνεχίζει δυναμικά!


Η Chuwi Greece είναι μέρος της πολυεθνικής Chuwi. Μόλις πρόσφατα η Chuwi αποφάσισε την ένταξη της στην ελληνική αγορά. Ήδη σας έχουμε πρώτοι εδώ δύο δικές της συσκευές σε μεγάλο πολυκατάστημα. Η Chuwi Greece, ενημερώνει τους αναγνώστες για τα προϊόντα της CHUWI και για τις μοναδικές προσφορές της και παρέχει τεχνική υποστήριξη για τα προϊόντα της.

Διαβάστε παρακάτω και το πρώτο Δελτίο Τύπου, όπως μας στάλθηκε από την Chuwi Greece, όπου αναφέρει τον ερχομό της εταιρείας στην Ελλάδα.


 

Chuwi: Ήρθε επίσημα στην Ελλάδα!

Πρόκειται για ένα πασίγνωστο κινέζικο brand  με αξιόπιστα προϊόντα σε πραγματικά χαμηλές τιμές.

Ήδη έχει συνεργαστεί με την νεοσύστατη εταιρία PtP (People to Power), μέλος του ομίλου Smart4All ενώ κάποια προϊόντα της είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία από γνωστό ελληνικό κατάστημα.

Στην ελληνική αγορά κυκλοφορεί προς το παρόν το CHUWI LapBook Air,το απόλυτο laptop με 4gb ram και τετραπύρηνο επεξεργαστή. Επίσης, κυκλοφορεί το CHUWI HΙ10 plus, ένα βολικό 2 σε 1 tablet καθώς και το mini pc της CHUWI, HiBox Hero.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στην επίσημη σελίδα της στο Facebook “ChuwiGreece” στην οποία μπορείτε να ενημερωθείτε για τον διαγωνισμό της CHUWI με δώρο 3 LapBook Air.

Αναμένουμε περισσότερα νέα για την CHUWI από την συμμετοχή της στην ΙFA και περισσότερα προϊόντα στην ελληνική αγορά!

Δελτίο Τύπου της Chuwi Greece

 

 


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com