Έρχεται ο Snapdragon 670 με 20% καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 820 και με τεχνολογία DynamIQ!

Μοίρασε την γνώση...

Σύμφωνα με τον Insider @Grass Grass Grass στο Weibo, η Qualcomm αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Snapdragon 670 το πρώτο τετράμηνο του 2018. Παρόλο που έχουμε ακόμα μερικούς μήνες μπροστά μας, καταφέραμε και μαζέψαμε κάποια σημαντικά στοιχεία για τον νέο αυτό επεξεργαστή, που σίγουρα θα ταράξει τα νερά όταν θα κυκλοφορήσει!

Ο Snapdragon 670 συνεχίζει να είναι οκταπύρηνος, αλλά θα είναι με διαφορετικό σχεδιασμό από τον SD 660. Έτσι το SoC θα χωριστεί σε:

  1. Δύο υψηλής συχνότητας πυρήνες A75 Kryo 360
  2. Έξι πυρήνες με χαμηλή συχνότητα A55 Kryo 360

Λόγω της τεχνολογίας DynamIQ, το SoC θα μπορούσε να είναι ένας ετερογενής πυρήνας, επιτρέποντας διαφορετικές διαμορφώσεις όπως 1 + 7 (π.χ. 1xbig και 7xLITTLE CPUs), 2 + 4, 1 + 3, για την παροχή κλιμακωτών λύσεων. Επιπλέον, οι προηγμένες δυνατότητες υπολογισμών θα αυξήσουν την ΑΙ απόδοση. Φυσικά, η αρχιτεκτονική του Snapdragon 670 βρίσκεται ακόμα σε στάδιο σχεδιασμού. Το Cortex A75 / A55 είναι η πρώτη CPU που βασίζεται σε DynamIQ, γι ‘αυτό το Kryo 360 θα συνεχίσει την ίδια λειτουργία.

Το άλλο που μάθαμε για τον Snapdragon 670 είναι ότι η GPU θα αναβαθμιστεί από Adreno 512 σε Andreno 6 Series. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει αυτομάτως μία αύξηση της απόδοσης κατά 25% τουλάχιστον.

Επίσης, επειδή όπως είπαμε η Qualcomm μέχρι να τον παρουσιάσει έχει κάμποσους μήνες ακόμα, είναι σίγουρο ότι ο SD 670 θα βασίζεται στη τεχνολογία των 10nm LPP, που είναι η αναβάθμιση της διαδικασίας που γίνεται αυτή την στιγμή στον Snapdragon 835 με 10nm LPE. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει μία αύξηση στην απόδοση σε όλα τα mid-range κινητά που θα τον έχουν σαν επεξεργαστή.

Με τον A75 να ενισχύσει κατά 20% και τον A55 κατά 15%, ο Snapdragon 670 θα περάσει σίγουρα το σκορ απόδοσης του Snapdragon 820 και θα είναι κατά 20% καλύτερος στις συνολικές επιδόσεις.

Δείτε εδώ τον πίνακας της τρέχουσας σειράς Snapdragon 6:

Πραγματικά εντυπωσιακό τι λέτε!?


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com