Έρχεται το πρώτο κυρτό κινητό από την Samsung με την ονομασία Samsung Galaxy X!

Μοίρασε την γνώση...

Μετά το iPhone X της Apple, η Samsung φημολογείται τώρα ότι θα φέρει και αυτό το δική της smartphone “Samsung X” το επόμενο έτος. Το highlight του smartphone αυτού λέγεται ότι θα είναι η πτυσσόμενη οθόνη του. Η συσκευή αναφέρθηκε στον κατάλογο πιστοποίησης Bluetooth νωρίτερα αυτό το έτος και τώρα εντοπίζεται στην πιστοποίηση της NRA της Νότιας Κορέας ή στο National Radio Agency.

banner

Το Samsung Galaxy X λέγεται ότι έρχεται με τον αριθμό μοντέλου SM-G888N0 και ονομάζεται «Project Valley» εσωτερικά. Ενώ δεν υπάρχει καμία λέξη για το πότε ακριβώς η εταιρεία σχεδιάζει να ξεκινήσει το επερχόμενο smartphone, η λίστα επιβεβαιώνει τουλάχιστον την ύπαρξη της συσκευής. Φήμες δείχνουν ότι το πτυσσόμενο smartphone της Samsung X μπορεί να φτάσει κάποια στιγμή το 2018.

Διαφήμιση

Όπως ανακοίνωσε η Associated Press νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Koh Dong-jin, πρόεδρος της κινητής τηλεφωνίας της Samsung Electronics επιβεβαίωσε φαινομενικά ότι θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος ένα αναδιπλούμενο smartphone (2018). Αναφέρθηκε επίσης ότι το smartphone θα φτάσει κάτω από την επωνυμία Galaxy ‘Note’.

Google news

Ωστόσο, αναφέρθηκε επίσης ότι αντιμετωπίζουν μερικά εμπόδια στην παραγωγή του τελικού προϊόντος με την εύκαμπτη οθόνη. Αν αυτά δεν επιλυθούν, η άφιξη του κινητού θα πάει προς τα πίσω αναγκαστικά. “Ως επικεφαλής της επιχείρησης, μπορώ να πω ότι ο τρέχων στόχος μας είναι το επόμενο έτος”, δήλωσε ο Koh. “Όταν μπορέσουμε να ξεπεράσουμε μερικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, θα ξεκινήσουμε το προϊόν”.

Goboo [CPS] Many GEOs Tomtop WW

Ωστόσο, δεν αποκαλύφθηκαν τα ακριβή προβλήματα που αντιμετωπίζει η Samsung στην κατασκευή του κινητού με την εύκαμπτη οθόνη. Η Samsung είχε αναφέρει από το 2013, πρωτοποριακές συσκευές με εύκαμπτες οθόνες, με την κωδική ονομασία ‘Youm’.

Μένει να δούμε λοιπόν εάν θα τα καταφέρει η Samsung και πως σκέφτονται ν’ αντιδράσουν σε αυτή την είδηση οι άλλες μεγάλες εταιρείες. Εμείς πάντως όταν το μάθουμε θα σας ενημερώσουμε.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram