Έρχεται το Android 8.1 και μας το έδειξε η ίδια η μηχανή αναζήτησης της Google!

Μοίρασε την γνώση...

Σύμφωνα με το teardown της τελευταίας έκδοσης της εφαρμογής Google για το Android, ο γίγαντας λογισμικού Mountain View ήδη εργάζεται στην επόμενη έκδοση του Android που πιθανότατα θα φτάσει τους επόμενους 2-3 μήνες για όλες τις κατάλληλες συσκευές, πιθανώς μαζί με το Google Pixel 2 και Pixel XL 2.

banner

Αυτό θα είναι το Android 8.1 λογικά και πιθανότατα θα φέρει πολλές αλλαγές και βελτιώσεις μαζί του, λόγω του απλού γεγονότος ότι θα συνδυαστεί με ένα σημαντικό άλμα στο Android SDK, το οποίο έχει οριστεί να χτυπήσει τον αριθμό 27. Σε περίπτωση που δεν ξέρατε, το SDK είναι ουσιαστικά μια συλλογή από API που επιτρέπει σε τρίτους προγραμματιστές να κάνουν χρήση των λειτουργιών του λειτουργικού συστήματος. Ως ανανέωση, το Android 8.0 Oreo εισήγαγε το SDK 26 στον κόσμο και από τότε που οι μικρές ενημερώσεις Android δεν συνοδεύονται συνήθως με την ενημέρωση του SDK, πιθανότατα θα περίμενε κανείς κάποια νέα χαρακτηριστικά, που δεν τα είδαμε ακριβώς.

Διαφήμιση

Πίσω στο teardown της εφαρμογής Google, φαίνεται ότι το εικονίδιο για την άτυπη εφαρμογή Google Lens έχει αλλάξει. Ακολουθεί η εμφάνιση που μοιάζει με αυτό που βλέπει αυτή τη στιγμή μέσα στην εφαρμογή Google:

Google news

Η εξέλιξη του εικονιδίου του Google Lens

Govee Many GEOs Blackshark WW

Επιπλέον, ο κώδικας αφήνει έναν υπαινιγμό ή και δύο σχετικά με το Bisto , τα φημολογούμενα έξυπνα ακουστικά της Google που πιθανώς θα προκαλέσουν το AirPod της Apple.

Υπάρχει επίσης ένα σοβαρός υπαινιγμός για την ύπαρξη ενός ενσωματωμένου επεξεργαστή των screenshot, με το Android 8.1 να είναι ο πρωταρχικός υποψήφιος για μια τόσο βαθμιαία αλλά χρήσιμη λειτουργία. Υποθέτουμε ότι η λειτουργία αυτή θα σας επιτρέψει να περικόψετε και να γράψετε σημειώσεις σε στιγμιότυπα που τραβάτε, παρόμοια με ό,τι πολλοί κατασκευαστές έχουν εφαρμόσει στις προσαρμοσμένες επιφάνειες Android.


Όσον αφορά την επόμενη μεγάλη έκδοση Android, έχουμε ήδη αναφέρει ότι η Google έχει ξεκινήσει να εργάζεται στο Android P (Popsicle? Poptart? Pez?). Η έκδοση αυτή αναμένεται να φτάσει στην μορφή beta στους διάφορους developer στις αρχές του 2018 και να είναι έτοιμη για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2018. Το Google επιμένει στα καθιερωμένα προγράμματα που σχετίζονται με το λογισμικό.


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram