Έρχεται το Broadcom GPS Chip ‘BCM47755’ με ακρίβεια 30 cm!

Μοίρασε την γνώση...

Επί του παρόντος, η ακρίβεια των τσιπ στα κινητά smartphone αναφορικά με το GPS είναι μόλις 5 μέτρα. Για τον δορυφόρο, δεν είναι μια μεγάλη απόσταση, αλλά για τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν GPS μπορεί να αποδειχθεί μερικές φορές καταστροφική! Αλλά αυτό όμως θ’ αλλάξει με το νέο Broadcom GPS Chip που έρχεται!

Coupons from Banggood

Ζούμε στην εποχή της σύγχρονης τεχνολογίας με προηγμένους δορυφόρους που περιβάλλουν τον πλανήτη. Παρόλα αυτά, η σημερινή τεχνολογία δεν μπορεί να μας δώσει ακριβή θέση GPS, αλλά με μία απόκλιση της τάξεως των 5μέτρων. Σύμφωνα με αναφορές της IEEE, η Broadcom ανακοίνωσε ότι το επερχόμενο τσιπ GPS εντοπισμού θέσης ‘BCM47755’ έχει ξεκινήσει τη φάση δειγματοληψίας. Αυτό σημαίνει ότι είναι ήδη στη μαζική παραγωγή. Και η ακρίβεια του φτάνει τα 30 εκατοστά! Επιπλέον, αυτό το νέο τσιπ GPS Broadcom, από τις δοκιμές που έχουν γίνει μέχρι στιγμής, έχει διαπιστωθεί ότι ο φόρτος εργασίας, καθώς και η κατανάλωση μπαταρίας, έχει μειωθεί στο μισό.

Διαφήμιση

Το τρέχον GNSS (Global Navigation Satellite System) χρησιμοποιεί πολύ παλιά σήματα L1, που περνάνε πληροφορίες σχετικά με τον χρόνο, την θέση και την υπογραφή της. Η νέα γενιά σημάτων L5 θα χρησιμοποιεί μια νέα συχνότητα, μειώνοντας σημαντικά την καθυστέρηση λήψης και την αποστολή των στοιχείων.

Google news

Η Broadcom λέει ότι το νέο τσιπ GPS θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος, αλλά το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα.


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.
Διαφήμιση
Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com