Αποκτήστε το φοβερό XIAOMI Mitu τεθωρακισμένο για παιδιά σε Flash Sale στο TOMTOP

Μοίρασε την γνώση...

Το ξέρετε ότι η Xiaomi δεν φτιάχνει μόνο φοβερά κινητά και αξεσουάρ, αλλά και πολύ εντυπωσιακά παιχνίδια!? Τα παιχνίδια αυτά είναι έξυπνα παιχνίδια, που μπορείτε να τα διαχειριστείτε από απόσταση μέσω του κινητού σας και όχι μόνο. Ένα από τα τελευταία που έχει φτιάξει είναι το Xiaomi τεθωρακισμένο, ένα πολύ εντυπωσιακά εμφανισιακά παιχνίδι, που τώρα μπορείτε να το βρείτε σε Flash Sales στο TomTop!

Το ρομπότ Xiaomi Mitu θα ταιριάζει στο παιδί σας, καθώς δεν είναι μόνο θέμα σχεδίασης και κατασκευής, αλλά ταυτόχρονα είναι ένα μοναδικό, ευέλικτο και αρκετά σταθερό παιχνίδι που μπορεί να ελέγχεται από μια κινητή συσκευή και το οποίο εύκολα ξεπερνά τα εμπόδια στην πορεία του.

Το τεθωρακισμένο είναι έτσι σχεδιασμένο, ώστε να μπορεί να διατηρεί την ακεραιότητά τους ακόμη και σε ακραίες συνθήκες παιχνιδιού! Οι ερπύστριες είναι κατασκευασμένες από ειδικό αρκετά πυκνό καουτσούκ, που σε συνδυασμό με την ειδική σχεδίαση, βοηθούν στην ομαλή προσπέλαση των εμποδίων του εδάφους. Το παιδί σας θα μπορεί να παίζει το ρομπότ MITU όχι μόνο στο σπίτι αλλά στο δρόμο, στην εξοχή, γενικώς παντού!

Ο ισχυρός επεξεργαστής ARM Cortex Mx που διαθέτει το ρομπότ, μπορεί να χειριστεί ακόμα και τις πιο απαιτητικές εργασίες, ενώ η συσκευή λειτουργεί ομαλά με την μπαταρία ιόντων λιθίου χωρητικότητας 1650 mAh που διαθέτει. Τα 1086(!) μέρη του MITU Robot Rover, έχουν κατασκευαστεί με υψηλό βαθμό ακρίβειας, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο RoSH, το οποίο αποκλείει τη χρήση επικίνδυνων ουσιών στη συσκευή. Τα σχεδιασμένα εξαρτήματα έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ακριβή εργασία όλων των μηχανισμών, τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας , καθώς και την σχεδόν αθόρυβη δουλειά αυτού του καταπληκτικού παιχνιδιού.

Όσο για το πως θα μπορείτε να ελέγχετε το ρομπότ, υπάρχουν κάμποσοι τρόποι να διαλέξετε. Η διαχείριση του ρομπότ μπορεί να γίνει είτε χειροκίνητα μέσω της εφαρμογής στο κινητό ή ακόμα και με φωνητική εντολή! Έτσι μέσω της εφαρμογής μπορείτε να ορίσετε πως θα κινηθεί το ρομπότ μέσω των εικονικών χειριστηρίων. Με τον φωνητικό έλεγχο, το ρομπότ είναι σε θέση να αναγνωρίζει φωνητικές εντολές σε πολλές κοινές γλώσσες του κόσμου. Το ρομπότ καταλαβαίνει τις εντολές “δεξιά”, “αριστερά”, “πίσω”, “εμπρός”, ακόμα και εάν δεν τις πείτε και πολύ καθαρά

Το Xiaomi MITU Robot Rover είναι ένας ευέλικτο ρομπότ που μπορεί να πάρει διάφορα σχήματα, με το πιο εντυπωσιακό θεωρώ αυτό του τεθωρακισμένου, όχι ότι και τα υπόλοιπα δεν είναι εντυπωσιακά! Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να αναπτύξουμε την φαντασία των παιδιών και το σίγουρο είναι ότι ποτέ δεν θα το βαρεθούνε το παιχνίδι, αφού θα μπορούνε κάθε φορά να έχουν κατασκευάσει ένα διαφορετικό παιχνίδι. Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι που είναι και για παιδιά, αλλά και για “μεγάλα” παιδιά! Εάν λοιπόν θέλετε να κάνετε ένα δώρο στο γιο σας ή στον “ανιψιό” σας, μπορείτε να το αποκτήσετε από το TomTop στα $ 107.79 με την χρήση του κουπονιού που σας δίνουμε παρακάτω.

[wpcd_coupon id=8266]

 


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com