Γνωρίστε τον AMD Threadripper 1900X, την φθηνότερη έκδοση στην κατηγορία για μόλις $549.

Μοίρασε την γνώση...

Η σειρά Threadripper της AMD αποτελείται από τους πιο ισχυρούς επεξεργαστές που έχει βγάλει η εταιρεία, για χρήστες που θέλουν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες της CPU τους στο έπακρο. Για να μπορούν όλοι να έχουν την δυνατότητα αυτή, η εταιρεία παρουσίασε την σειρά AMD Threadripper 1900X, που είναι δυνατό να αποκτηθεί από κάθε τσέπη.

Τα chipset της AMD δεν είναι τόσο ακριβά όσο τα chipset της Intel, οι επεξεργαστές Threadripper έρχονται στα $799 η έκδοση Threadripper 1920X 12-core και στα $999 η έκδοση Threadripper 1950X που είναι το high-end 16-core μοντέλο της σειράς. Για τον λόγο αυτό και για να δώσει σε όλους την δυνατότητα να ζήσουν την εμπειρία ενός Threadripper, η AMD ανακοίνωσε τελικά ένα φθηνότερο μοντέλο Threadripper που θα κοστίζει μόλις $549 .


Το AMD Threadripper 1900X είναι ένα chipset οκτώ πυρήνων με 16 νήματα που διαθέτει ταχύτητες χρονισμού μεταξύ 3.8GHz και 4.0GHz και είναι εύκολα overclockable με τη βοήθεια του νέου Socket R4 της AMD που διαθέτει τετραπλό DDR4 και 64-lane PCI Express. Σε σύγκριση με το κορυφαίο μοντέλο της AMD Ryzen 7, το Ryzen 1800X στα $499, το Threadripper 1900X έχει μερικά πρόσθετα χαρακτηριστικά που το καθιστούν καλύτερο στο multitasking. Το πρόγραμμα driver NVMe RAID για το X399 για το Threadripper επιτρέπει τις λειτουργίες RAAID του bootable 0,1 και 10 για έως και 10 συσκευές. Η δωρεάν ενημέρωση του BIOS που περιέχει αυτή τη λειτουργία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Σεπτεμβρίου.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com