Διέρρευσαν οι τιμές των Google Pixel 2 και Google Pixel 2XL και δεν είναι μικρές….!

Μοίρασε την γνώση...

Η Google είναι σχεδόν έτοιμη να παρουσιάσει επίσημα τα δύο νέα smartphones της, το ένα μεγάλο κατασκευασμένο από την LG και το άλλο που θα είναι μικρότερο και κατασκευασμένο από την HTC . Το LG-made handset θα είναι το πιο ακριβό μεταξύ των δύο, όπως και το Pixel XL του περασμένου έτους ήταν (και εξακολουθεί να είναι) πιο ακριβό από το κανονικό Pixel .

Το Pixel XL 2016 ξεκίνησε από τα 769$, έτσι πολλοί θα μπορούσαν να πούνε ότι κάπου εκεί λογικά θα ξεκινήσει και το XL 2. Δυστυχώς, αυτό δεν συμβαίνει, καθώς το νέο κινητό θα κοστίζει λίγο περισσότερο. Σύμφωνα με το Droid-life, το Google Pixel 2 XL θα προσφέρεται στα 849$ η έκδοση των 64 GB ή στα 949$ η έκδοση των 128 GB. Αυτό βάζει το Pixel 2 XL 128 GB ακριβώς δίπλα σε άλλα κινητά που είναι στην κατηγορία των 1.000$, όπως το Samsung Galaxy Note 8 και το Apple iPhone X.


Το Pixel 2 XL αναμένεται να έρθει με μια οθόνη περίπου 6 ιντσών και με σχεδόν καθόλου περιθώρια τριγύρω της. Για επεξεργαστή θα είναι εφοδιασμένο με τον Qualcomm Snapdragon 835, ενώ θα διαθέτει τουλάχιστον 4 GB μνήμης RAM και μια κορυφαία κάμερα πίσω.

Αναφορικά με το μικρότερο μοντέλο, το Droid-life αναφέρει ότι εκεί τα πράγματα θα είναι πιο φυσιολογικά. Έτσι το Google Pixel 2 θα προσφέρεται στις ίδιες τιμές που ξεκίνησε το Pixel του 2016, δηλαδή 649$ η έκδοση των 64GB και 749$ η έκδοση των 128 GB. Υποθέτουμε ότι η οθόνη του Pixel 2 XL είναι η κύρια αιτία που θα ξεκινήσει με πιο υψηλή τιμή. Το Pixel 2 πάντως αναμένεται να έχει μια αρκετά καλή οθόνη 5 ιντσών με εντυπωσιακές στρογγυλές λωρίδες στην κορυφή και στο κάτω μέρος, όπως το Pixel του περασμένου έτους.


Όσο για τα λοιπά τεχνικά χαρακτηριστικά αναμένονται να είναι τα ίδια με το XL, αφού ουσιαστικά τα δύο μοντέλα διαφέρουν μόνο στο μέγεθος μεταξύ τους και πουθενά αλλού.

Εν αναμονή λοιπόν της επίσημης ανακοίνωσης της Google για τα δύο νέα της κινητά.

 


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com