Διέρρευσε εικόνα του Huawei Mate 10 που δείχνει περισσότερο από 95% Screen ratio!

Μοίρασε την γνώση...

Για το Huawei Mate 10 έχουμε αρχίσει να σας λέμε αρκετά πράγματα το τελευταίο καιρό. Ξέρουμε πότε θα παρουσιαστεί, αφού σας δείξαμε την επίσημη πρόσκληση, ξέρουμε ότι θα έχει τον εντυπωσιακό Kirin 970 που αναμένεται να παρουσιαστεί και επίσημα τις επόμενες ημέρες, τώρα είδαμε και μία πραγματική φωτογραφία από το μπροστινό πάνελ, που άμα την δείτε και εσείς σίγουρα θα εντυπωσιαστείτε!

Να επισημάνουμε ότι η φωτογραφία που διέρρευσε στο διαδίκτυο δεν είναι από επίσημη αρχή, οπότε πάντα τις υπολογίζουμε με προσοχή. Κοιτάζοντας πάντως τη φωτογραφία, η ναυαρχίδα είναι μία απόλυτη ομορφιά. Σίγουρα το Xiaomi Mi Mix 2 έχει βρει τον αντίπαλό του. Σίγουρα με την εικόνα αυτή και τα χαρακτηριστικά που ξέρουμε, να έχουμε μπροστά μας το καλύτερο smartphone μέχρι σήμερα. Όπως βλέπετε λοιπόν, και το Huawei Mate 10 έχει εξαιρετικά στενά πλαίσια, καθώς η εμφάνιση ολόκληρης της προβολής είναι καλύτερη από την οθόνη Infinity του Samsung Galaxy S8. Στο τηλέφωνο, εάν προσέξετε στο κάτω μέρος αναφέρεται το εμπορικό σήμα της Huawei.


Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι το τηλέφωνο είναι σχετικά μεγάλο, περίπου 6,2 ιντσών οθόνη. Είναι συμπαγές διατηρώντας την αναλογία 18: 9. Ωστόσο, δεν είναι κατάλληλο για λειτουργία με το ένα χέρι. Επιπλέον, το τηλέφωνο διαθέτει τρία κουμπιά στην οθόνη. Η οθόνη είναι ίσως το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του τηλεφώνου που αντιπροσωπεύει περισσότερο από το 95% της αναλογίας οθόνης.

Το Huawei Mate 10 θα διαθέτει full screen οθόνη, φυσικά τον Kirin 970 που είναι ο πρώτος SoC με AI, τρίτης γενιάς Leica 20MP + 12MP διπλή κάμερα με υποστήριξη εστίασης λέιζερ, και θα λειτουργεί στο EMUI 6. Το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει στις 16 Οκτωβρίου, στο Μόναχο της Γερμανίας.


Μένει να δούμε και την κανονική ανακοίνωση του κινητού ή ότι άλλο διαρρεύσει έως τότε, πάντως αναμένεται ένα δύσκολο φθινόπωρο για τις ναυαρχίδες!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com