Διαχειριστείτε έξυπνα τις συσκευές σας με την Koogeek P2 Smart Plug

Μοίρασε την γνώση...

Οι έξυπνες συσκευές έχουν γίνει κομμάτι της ζωής μας. Μας διευκολύνουν στην καθημερινότητά μας, στο να κάνουμε κάποια πράγματα αυτόματα, από απόσταση. Για τον λόγο αυτό πολλές εταιρείες έχουν μπει στη σκέψη να φτιάξουν ένα σύστημα από έξυπνες συσκευές. Μία από αυτές τις εταιρείες είναι και η Koogeek, όπου με την P2 Smart Plug θέλει να κάνει την ζωή μας πιο εύκολη.

Η έξυπνη πρίζα Koogeek P2 είναι κατασκευασμένη από ειδικό ανθεκτικό πλαστικό που αντέχει σε περίπτωση πυρκαγιάς. Σαν διαστάσεις το σχήμα του είναι τετράγωνο (58 x 58 mm), ενώ διαθέτει και ένα μικρό λεντάκι στο μπροστινό μέρος, όπου ανάλογα με το εάν είναι ενεργή η πρίζα ή όχι ανάβει πράσινο. Το φωτάκι μάλιστα αυτό την νύχτα αλλάζει χρώμα και γίνεται ένα ζεστό λευκό χρώμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν νυχτάκι φωτός.


Η πρίζα ελέγχεται είτε κανονικά σαν όλες τις πρίζες ή εξ αποστάσεως μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής που μπορείτε να κατεβάσετε στο κινητό σας και να την διαχειριστείτε απ’ όπου και εάν είστε, ότι ώρα θέλετε.

Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να δημιουργήσετε σενάρια, όπου να ορίσετε τι ακριβώς να κάνει η πρίζα, τι ώρα και τι ημέρα. Μπορεί πχ να θέλετε να βάζει σε λειτουργία μία λάμπα για λόγους ασφαλείας ή να βάζει σε λειτουργία μία σόμπα ώστε να είναι κάπως ζεστό το σπίτι όταν θα γυρίζετε από την δουλειά ή ότι άλλο χρειάζεται.


Το ευχάριστο είναι ότι η πρίζα μπορεί να διαχειριστεί και μέσω φωνής αφού υποστηρίζει και Siri και Alexa. Για να μπορείτε να διαχειριστείτε την συγκεκριμένη πρίζα εξ αποστάσεως, το μόνο που χρειάζεται είναι μέσω της εφαρμογής να την συνδέσετε στο 2.4GHz ασύρματο δίκτυο του σπιτιού σας ή του γραφείου σας. Αφού την βρει η εφαρμογή, και την προσθέσει στις συσκευές που διαχειρίζεται, μπορείτε πια να την διαχειριστείτε απ’ όποια συσκευή έχετε κάνει είσοδο με τον λογαριασμό σας. Σαν πιστοποιητικά διαθέτει FCC, RoHS, Wi-Fi.

Την Koogeek P2 Smart Plug μπορείτε να την βρείτε μέσω του επίσημου site της εταιρείας στο κατάστημά της στο Amazon.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com