Εθεάθη το M-Net Power 2 με 6000mAh! Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες και λεπτομέρειες

Μοίρασε την γνώση...

Τέλη του προηγούμενου μήνα, σας παρουσιάσαμε ένα πολύ φθηνό κινητό, το M-Net Power 1 με μία τεράστια μπαταρία των 5050mAh και φανταστικά αντίστοιχα χαρακτηριστικά. Σήμερα βρήκαμε φωτογραφίες του επόμενου μοντέλου της σειράς αυτής, του M-Net Power 2 με επίσης πολύ εντυπωσιακά χαρακτηριστικά!Το M-Net Power 1 ήταν η πρώτη προσπάθεια της κινέζικης εταιρείας M-Net να μπει στην αγορά των κινητών. Μπορεί το Power 1 σαν χαρακτηριστικά να μην ήταν κάτι το φοβερό, αφού μπορεί να θεωρηθεί κάτι μεταξύ mid με low range κινητό, είχε όμως μία φοβερή μπαταρία των 5050mAh, με 35 ημέρες αναμονή! Ολόκληρη την παρουσίαση μπορείτε να την δείτε εδώ.

Βάση των φωτογραφιών που κυκλοφόρησαν, το επόμενο μοντέλο της εταιρείας, το M-Net Power 2 θα έχει διπλή πίσω κάμερα και 6000mAh μπαταρία αυτή την φορά!

Λόγω της μεγάλης μπαταρίας που θα έχει, το τηλέφωνο θα είναι εφοδιασμένο με διπλή προστασία ασφάλειας. Έτσι θα είναι εξοπλισμένο με την ασφάλεια OVP και την μπαταρία ATL που προέρχεται από τον ίδιο προμηθευτή της Apple.

Εάν διαβάσετε την παρουσίαση του πρώτου μοντέλου, το κινητό είχε κυκλοφορήσει από την εταιρεία σε πάρα πάρα πολύ χαμηλή τιμή και μπορούσε να το βρει κανείς στα 19.99$ στο Gearbest.

Αυτή την στιγμή το πρώτο μοντέλο της σειράς, μπορείτε να το βρείτε στα 49.99$ σε Flash Sales στο Gearbest, αλλά είμαι σίγουρος ότι όταν βγει το δεύτερο μοντέλο στην αγορά, που ακούγεται ότι μπορεί να είναι και τον επόμενο μήνα, σίγουρα θα πέσει πάλι η τιμή του, αλλά και το 2ο πιστεύουμε θα ξεκινήσει επίσης από χαμηλά σαν τιμή!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com