Η κάρτα MicroSD SanDisk 400GB είναι η μεγαλύτερη κάρτα microSD παγκοσμίως!

Μοίρασε την γνώση...

Υπάρχει μία σειρά από smartphones, που όπως αναφέρετε από τον κατασκευαστή τους, υποστηρίζουν έως και 2TB κάρτες microSD. Βέβαια δεν υπάρχει τέτοια κάρτα για να μπορεί κάποιος να το δοκιμάσει στην πραγματικότητα. Έτσι δεν υπάρχει κάρτα microSD 2TB, ούτε 1TB microSD ούτε καν microSD των 512GB. Μέχρι χθες, η μεγαλύτερη χωρητικότητα που θα μπορούσατε να πάρετε ήταν 256GB. Και λέμε μέχρι χθες, γιατί στο IFA Berlin, η SanDisk ανακοίνωσε την ύπαρξη μιας νέας κάρτας microSD με χωρητικότητα 400GB, καθιστώντας τη, την μεγαλύτερη σε χωρητικότητα που μπορείτε να πάρετε σε κάρτα microSD για τώρα.

Όπως σας είπαμε και πιο πάνω, εφόσον δεν υπάρχει ακόμα κάρτα των 2TB, δεν υπάρχει τρόπος να επιβεβαιώσουμε αν είναι πραγματικά τις υποστηρίζουν.

Η κάρτα microSD της SanDisk έχει ταχύτητα ανάγνωσης μέχρι 100MB / S. Οι ταχύτητες εγγραφής είναι χαμηλότερες, αλλά θα μπορείτε να μεταφέρετε 4,1GB φωτογραφίες χρησιμοποιώντας συσκευή ανάγνωσης καρτών USB 3.0 σε ένα λεπτό.

Η κάρτα microSD έχει χαρακτηριστεί σαν A1, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να φορτώσει εφαρμογές γρηγορότερα εάν τη χρησιμοποιείτε ως προσαρτημένο αποθηκευτικό χώρο σε συσκευή Android. Η βαθμολογία της κατηγορίας 10 και U1 σημαίνει επίσης ότι μπορείτε να τραβάτε βίντεο Full HD και να τραβάτε εικόνες υψηλής ανάλυσης σε αυτό.

Η SanDisk αναφέρει ότι η κάρτα microSD θα κοστίσει 249,99 δολάρια όταν θα κυκλοφορήσει. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία ως προς το πότε να αναμένεται να προχωρήσει στην πώληση.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com