Η 3D αναγνώριση προσώπου είναι αληθινή στο αναμενόμενο Mi Mix 2 και δείτε εδώ πρώτοι εικόνες από το σχετικό πρόγραμμα!

Μοίρασε την γνώση...

Μέχρι στιγμής σας έχουμε πει πρώτοι εδώ στην Ελλάδα για πολλά νέα χαρακτηριστικά που θα έχει το Mi Mix 2, όπως και πολλές άλλες πληροφορίες που έχουμε καταφέρει να βρει. Τώρα όμως σας έχουμε βρει πληροφορίες για το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό που θα έχει το Mi Mix 2, την 3D αναγνώριση προσώπου, παρόμοιο με εκείνο που θα έχει και το iPhone 8, που αναμένεται να ανακοινωθεί μία ημέρα μετά το Mi Mix 2. Δείτε λοιπόν τι βρήκαμε!

Η ανακάλυψη έγινε τυχαία από διάφορους χρήστες που έβαζαν στην αναζήτηση τον όρο “προσθέστε αναγνώριση προσώπου”, στην τελευταία κινέζικη MIUI 9 για developers. Παραδόξως, η αναγνώριση προσώπου εμφανίστηκε στο πλαίσιο αναζήτησης, αλλά δεν άνοιγε κάτι όταν πατούσες πάνω της. Αυτό σημαίνει ότι η Xiaomi μαζί με την MIUI έχουν αναπτύξει την 3D αναγνώριση προσώπου για το επερχόμενο smartphone Xiaomi που θα είναι το Xiaomi Mi MIX 2.


Πριν μερικές εβδομάδες υπήρχε μία άλλη πληροφορία για την αναγνώριση 3D του προσώπου που σχεδόν επιβεβαίωσε την παρουσία της στο MIUI 9 και στη δεύτερη γενιά του Mi MIX. Εδώ είναι το screenshot που είχε διαρρεύσει τότε:

Ωστόσο, τίθεται το εξής ερώτημα, το αναμενόμενο Xiaomi Mi MIX 2 θα διατηρήσει τον σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων ή όχι; Όσον αφορά το iPhone 8, η Apple θα αφαιρέσει τη μονάδα για να κάνει χώρο για κάτι άλλο. Όσο για την Xiaomi δυστυχώς δεν έχουμε κάποια πληροφορία, οπότε εάν δεν μάθουμε κάτι νωρίτερα, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου όπου αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα. Μπορείτε και εσείς να προσπαθήσετε να το βρείτε στην κινεζική ROM προγραμματιστή MIUI 9 της Κίνας. Στην ελληνική ROM πάντως δεν εμφανίζεται κάτι.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com